Van itt valaki, aki már két autista gyermeket nevel és be merte vállalni a harmadikat?
Figyelt kérdés
Egészséges lett?
Ha ő is érintett hogy viselitek?
Bírjátok anyagilag a három gyermek fejlesztését, terelgetését?
2013. aug. 31. 14:23
1/5 anonim válasza:
Nekem csak kolléganőm van. Hárman vannak testvérek mind lányok, az első lány autista lett, a második a teljesen egészséges kolléganőm (valóban semmi baj, nagyon jó fej, aranyos, okos nő) és a harmadik szintén autista lett. Magán véleményem, hogy én egy harmadikat már nem vállanék ha már kettő autista lett. Kolléganőm is sokat panaszkodik, hogy az anyukája nagyon le van terhelve a két lánnyal, és bár a két autista leányzó nem olyan extra vészes, de azért csak csak felügyeletet igényelnek még így 20 és 26 éves ként is.
2/5 anonim válasza:
Nálunk, előző házasságomból van egy egészséges osztály első lányom. Férjem előző házasságából van egy egészséges lány, saját első közös gyermekünk kislány autista, a második kislányunk okos értelmes egészséges, és van egy makk egészséges kisfiúnk.
3/5 anonim válasza:
Nekem "csak" egy van, a második, de még így sem vállalnék harmadikat, ekttő auti után pláne nem.
4/5 anonim válasza:
Nekem első autista, második más SNI-s, de nem vállalnék harmadikat, így is nehéz. Egy ismerősömnek viszont első súlyosabb, második enyhébb autista, új kapcsolatából viszont két egészséges gyereke van.
5/5 anonim válasza:
Mi az első után nem vállaltunk be többet, de nem anyagi költségek miatt, hanem mert a (meg nem született, esetleg beteg) gyerek érdekeit tartottuk szem előtt. Eldöntöttük, hogy inkább örökbe fogadunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!