Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire sírós? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 éves és minden miatt sír. Ha nem kap meg valamit, ha valamire azt mondom, hogy nem szabad. Már az őrületbe kerget vele, hogy 5 évesen még mindig úgy viselkedik, mint egy két éves. Mit csináljak vele, hogy végre megértse nem lehet mindent azonnal megkapni. Nem egyedüli gyerek van egy kisöccse. Már próbáltam neki elmagyarázni szépen, többször de nem akarja megérteni, ha nem tetszik neki valami bevonul a szobájába sírni, ha nem viszem magammal sír, ha a boltban nem kap meg valamit sír. Pedig nem volt elkényeztetve, mindig tudta, hol a határ, indulás előtt mindig elmondjuk, mit lehet és mit nem. Nem tudom mit rontottam el. Az oviban emiatt már kifogták, mert tudják ha elvesznek tőle valamit sír. Ha nem ő tehetik ki az ágyneműjét sír. Nem akarom, hogy emiatt bántsák!
2013. aug. 24. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Néha túl korán zuhan a gyerekekre a nagyság. Mekkora a tesó? Milyen az apuka?

Nekem az jön le, hogy több dédelgetésre és -nem szóbeli, vagy a helyzetekbe beleerőltetős bátorításra van szüksége.

Ahhoz, hogy valami kézzel foghatóbbat is írjak,több részlet kellene. Esetleg írd meg priviben.

2013. aug. 24. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet,éppen a határokkal van problémája,talán túl sok a szabály.Van óvodában is pszichológus,vele kellene átbeszélni a helyzetet,hogy kiderüljön hol a baj.
2013. aug. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!