Hogy csináljam tovább, foga lehet, és gyógyszer, vagy inkább ne adjak gyógyszert többet? De akkor mi legyen a sírós éjszakákkal?
Kislányomnak jön a foga,8,5 hós,de nem szeretném állandóan gyógyszerezni,elég rosszul viseli.Az első kettővel nem volt gond,de most a felső metsző jön.napközben nem adok rá semmit, esetleg ha nagyon nyűgös,Dentinoxot.Homeopátiában nem bízom,eddig nem segített.Éjjelre adtam Panadolt,de csak egyszer este adok,de a 3. éjjel már nem akartam adni.
Viszont egész éjjel sokat felébredt sírt,de ahogy kiveszem az ágyból,kis itatás,és 2 perc alatt visszalszik a kezemben,de lerakni nem tudom ébren.
És most az a bajom,nem tudom mi legyen,nem akarom folyton gyógyszerezni estére, de nagyon kínlódik,viszont érdekes,hogy hajnal 4-kor is fent volt,sírt,apa elment dolgozni,odavettem magam mellé,betakartam apa takarójával,és 3 órát egyhuzamban aludt,egy mukkanás nem volt,sőt nem akart még forgolódni sem.Most akkor mieez szerintetek? a foga továbbra is,vagy mit tegyek,hogy ne szenvedjen éjjelente.?
A Panadol is csak 1,5 órát hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!