Miért nem eszik itthon csak hideg ételt?
Kisfiam 5 éves és mindenhol megeszik mindent itthon alig eszi meg a főtételt ,csak vajaskenyeret kér meg vajkrémes, májkrémes kenyeret!!
Régen is alig evett keveset is ,de a papánál is állítólag megevett mindent!!
Elég nehezen főzök mert nem tudok olyan nehezemre esik mivel nem szeretek, de amit ha megcsinálok az uram is megeszi és azt mondja tök jó!!
Mindig attól rettegek mikor kap gyomorfekély mivel alig eszik főttkaját ,
Mit nem mondasz !!!
Nyilván nem fogok egész nap a konyhában főzni ,tegnapról maradt tökfőzelék ,meg pöri azt melegítettem neki és alig evett belőle ,amugy igen mivel a párom sem igényli a mindennapi főttkaját nem főzök ,de ha igen akkor 2 napig azt esszük!
De mindent elrontok annyira nehezen állok hozzá pont ezért minden olyan eröltetett ,és mindent elrontok!!
nem lehet, hogy egyszerűen nem ízlik neki a főztöd? csak mert írod, hogy mindent elrontasz.
azért éhes férfinek nehéz olyat adni amit nem eszik meg, azt a férjemről is tudom :D de egy gyerek azért jóval "kifinomultabb" ízlésű :)
talán egy próbát megérne, hogy néha vagy mondjuk 1 hétig rendelnél kaját vagy megkérnéd valamelyik mamát, hogy pár napon keresztül főzzön rátok, hogy más főztjét otthon megeszi-e. ha igen, akkor a főztöd nem ízlik neki.
de amúgy enyém bárhova megyünk, mindig kaját kér, mint ha éheztetnénk, vannak ilyen gyerekek akik szeretnek máshol enni :)
ha nem tudsz főzni,akkor miért nem rendelsz valahonnan
én szoktam rendelni,ha nincs időm vagy kedvem főzni egy háziasan főző étteremből,ahol van napi menü,rengetegen kajálnak ott.két menüt rendelek,egyiket megesszük ketten a fiammal,másikat az apja
Nem feltétlen hogy szarul főz.
Én szeretek főzni, főzök is minden nap, ráadásul jó is (finnyás a párom is, apám is és mégis imádják a főztömet)
A fiam még se nagyon eszi itthon a főt kaját.Az oviba mindent megeszik, tavaly egy év alatt egyetlen-egy étel volt amit nem evett meg, de azt én sem ettem volna...
De bárhol máshol szívesen eszik.Anyám nem tud, nem is szeret főzni.De ha van otthon valami olyan neki, amit muszáj megfőznie (zöldség, vagy olyan kolbász, szalonna) akkor valamit kotyvaszt, hát én meg nem enném, de a fiam jó ízűen megeszi.
Mellesleg semmi baja nem lesz ha nem eszik minden főt kaját, de a hideget próbáld változatosabba.
Vagy amivel próbálkozhatsz az pl a fiam imádja azokat a sok tésztás smack leveseket.
Szoktam olyat venni, de a saját készítésű krémlevesbe, vagy zöldség levesbe szoktam a tésztát bele tenni. Úgy megeszi.
5 válaszoló szégyeld magad de nagyon!!
Kedves 6 válaszolóm!
Köszönöm a bíztatást ez kell nem a leugatás!!
Bunkózni nagyon tudnak az emberek!
Ma pl csináltam ,főztem tésztát,
majd piritottam bacon szalonnát, majd megbolondítottam fokhagymával ,végül összekevertem ezt a tésztával ráütöttem 6 tojást igy összefőztem kicsit ,és kész édesanyám találmány !!
Isteni gyors finom és a fiam csak ugy falta!!
Meg volt a boldogság
Örülök ha segíthettem, meg hogy végre ízlett anya főztje.
A tésztával amúgy a legtöbb gyereket meg lehet fogni.
Ami még eszembe jutott,hogy ha valamit hidegen kifejezetten szeret, akkor azzal bolondítani a főt kaját (már ha lehet), úgy hogy azt akkor teszed rá amikor már előtte van a tányéron.
Mi a ketchupel voltunk így, sima ketchupös kenyeret evett állandóan.Aztán elkezdet csupa olyan dolgot főzni, amire rá lehet tenni, így megevett mindent.
De még a paradicsom levesbe, meg húsgombócba is nyomtam elötte. Rizses húsra, tarhonyára, tésztákra, fasírt és rántott dolgok mellé is kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!