Mit tegyek a kisfiammal?
5. vagyok. Én sem tekintem büntetőeszköznek a járókát, de mivel az utóbbi 1-2 hónapban az én kis egyévesem sem szívesen marad meg benne, ezért ha nem bírok vele, beleteszem, és mondom neki, hogy nyugodjon meg, aztán otthagyom pár percre, addig én is kifújom magam. Mire visszamegyek, általában már tök jól elvan, persze csak addig, amíg meg nem lát :)
A nagyobbikkal már túlvagyunk a hisztikorszakon és a dackorszakon is már nagyjából. Azt megtanultam tőle, hogy műsor (hiszti) akkor van, ha van közönség. Éppen ezért jó, ha biztonságos helyen ott tudod egy picit hagyni, ha hisztizik.
Az egyévesem is szokott hisztizni az etetőszékben, ha már nem éhes, vagy ha nem tetszik neki az étel. Ilyenkor kiveszem, aztán ha még éhes lesz később, újra megpróbálom megetetni. Ha ledobálja a kaját, vagy csapkod, rögtön elveszek tőle mindent és vége az evésnek.
Hát ilyen ez a hisztikorszak... Én leginkább azon szoktam begurulni, hogy képtelenség kicserélni a pelusát, mert megszökik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!