Akiegyedül csináljaotthon a tsmttornát a gyerekkel, az a pokrócos gyakorlatokat hogyan végzi el?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 22:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyedül nem megoldható. Szólj, hogy egyedül vagy és adjanak más feladatot ahelyett.
Mi is épp emiatt csak este tudtunk tornázni, amikor hazaért a férjem. A 2. feladatsorban viszont már nincs ilyen gyakorlat :)
2/4 anonim válasza:
Nálunk lettünk volna ketten, viszont az én derekam nem bírta. Szóltam, hogy a gyerek lehet, hogy agysebész lesz, de hogy én tolószékbe kerülök, az tuti. Így az nekünk kimaradt és a következő feladatsor már úgy lett összeállítva, hogy ne rokkanjak bele.
3/4 anonim válasza:
Egy ponton felfüggesztett függőszékbe :)
Aldiba meg neten 6ezerért már lehet venni
4/4 anonim válasza:
Függőágy. Az emelgetőset nem könnyű csinálni, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!