Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Három éves unokám miért nem...

Gabica44 kérdése:

Három éves unokám miért nem engedi levenni a zokniát?

Figyelt kérdés
Éjjel, nappal, 40 fokban sem engedi levenni a zokniát, csak fürdésnél hajlandó. kipróbáltunk több módszert: alvás közben levenni, egyből felébredt rá és sírt a zokniért. Mondtuk neki: fájni fog a lába a zokniban, azt mondta: nem fáj. Gombás, büdös lesz a lába: nem baj!Miért csinálja ezt már 2 éve? van valamilyen ötletetek?
2013. júl. 28. 13:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
ugyanazt az egy zoknit? Van rajta valami figura? Mondd neki ha odaadja a zoknit életre kelted a rajta lévő figurát. Vegyél egy olyan babát, ha van a zoknin. :)
2013. júl. 28. 13:25
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Biztos nem szereti ha a lábújjához ér valami.
2013. júl. 28. 13:28
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

1. zokniJát - nem pedig zokniát

2. ha eddig megengedtétek neki, akkor most már ne csodálkozzatok.

3. miért kell neki hazudni? sem fájni nemg fog töle a lába, sem büdös, gombás nem lesz, ha ilyen hülyeségeket mondtok neki, akkor csak megszokja, hogy nem szabad elhinni, amint mondtok neki.

4. ha neki jó, akkor ne eröltessétek, úgy szokik le a legkönnyebben.

2013. júl. 28. 13:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
4 éves fiam fürdőgatyában és zokniban van fél nyáron. Nem tudok neki mit csinálni. Zokniban is alszik. Képtelen megválni tőle. Én nem hazudok neki. Valamelyik nap mondtam, hogy kinevetik az utcán ha meglátják 40 fokban zokniban. De nem érdekli. Ha neki jó, hát ez legyen a legnagyobb baj. Vicces az tény, de ez legyen a legnagyobb baj. Az okát én sem értem. Habár a 40 fokon kívül én is mindig zokniban vagyok, valahogy zokni nélkül meztelenül érzem magam.
2013. júl. 28. 14:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs egészségügyi probléma, akkor engedném neki. Na és? Mindenkinek van valami dilije még felnőttként is. Én a nejlonharisnyától kapok sikítófrászt, nem bírom elviselni magamon.

Ha csak nyúzzátok, akkor még nagyobb az ellenállás is.

Én ráhagynám, akkor legyen zokniban.

2013. júl. 28. 14:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam is zokniban van egész nyáron.Fürdés után kéri.Ez van .Majd ha nagyobb lesz leszokik róla
2013. júl. 28. 15:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
4,5 eves fiam is zokniban van ejjel-nappal. Zokni nelkul sir minden cipoben es szandalban. Egyik ejjel bokazokniban aludt,reggel keserves sirasra mentem be hozza, kozolte, azert sir, mert ejjel biztos leesett a labarol a rövid zokni es nem talalja az agyban, nem tudja visszahuzni....:)
2013. júl. 28. 15:46
 8/17 A kérdező kommentje:
Oké, rendben!!! Azt hittem csak az én unokámnak van ilyen " rossz szokása"!? Köszike mindenkinek!
2013. júl. 28. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:

Ja, tényleg vagy meztelennek érzi magát vagy érzékeny a lába vagy nagyon izzad és akkor nem jó se a cipőben se a szandálban, mert csúszik, vagy ilyesmi.

Én is zokniőrült voltam kiskoromban. Egyszerűen rossz érzésem volt nélküle, valami mindig hiányzott...

2013. júl. 29. 11:26
 10/17 anonim ***** válasza:
vannak ilyen felnőttek is.
2013. júl. 30. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!