Mit tudok tenni, hogyan kezeljem ezt a kislányt? Lányom ovistársa (6 évesek), kicsit elkényeztetett kislány, kifejezetten gonosz, undok időnként, zsarolással, lelki terrorral kezeli az óvodai helyzeteket.
valószínűleg, a pedagógus se tud nagyon mit kezdeni a helyzettel, ha egyszer otthon elkényeztetik
bölcsiben dolgozó rokon mesélte, hogy van most egy olyan kislány, akit hétközben megtanítanak a szobatisztaságra, de otthon nem törődnek vele, és hétfő úgy kerül vissza, hogy ismét bepisil/bekakil...
szóval szerintem a pedagógus egyedül ehhez kevés
Savanyú a szőlő szindrómád van.
Neked kellene vkihez fordulni.
Az életben mindenhol nem lehetsz a gyerek mellett. A gyertyát is tartod majd, ha fiúk lesznek?
Tanulja meg a gyereked kezelni a helyzetet, minek szólsz bele. Irigy vagy a másik gyerek pénzére kisszivem.
Kedves 13-as, azt hiszem Te nem értetted meg a kérdést, a lényeged.
Kérdést tettem fel, te amit írtál, az nem válasz, az a saját rosszindulatú véleményed.
Egyébként az anyagit nem tudom honnan veszed..., meg egyáltalán hogy jön ide? Amúgy jobban élünk mint ők, de ennek semmi jelentősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!