4 évesem mozgását kissé elmaradottnak látom. Vigyem el egy felmérésre?
Én viszont elvittem a kisfiamat már 2 évesen hasonló gondok miatt fejlesztésre és TSMT-t kezdtünk. Fél év alatt sokat fejlődött. A BHRG Alapítványt ajánlom.
Vidd el felmérésre. Ha minden rendben akkor megnyugszol, ha pedig nincs és később derül ki valami, akkor sosem bocsátod meg magadnak, hogy érezted, mégsem tettél semmit pedig időben fejleszthetted volna. Van egy olyan mondás, hogy életed végén mindig azt bánod jobban, amit nem tettél meg, mint amit megtettél - ez erre a helyzetre is igaz, ha nincs semmi baja a gyereknek, akkor max az idődet és a pénzed vesztegetted - de a nyugalom utána megéri!
van játszóház ahol fejlesztéseket is vállalnak, érdekes módon minden egyes gyerekről kiderül valami, amivel aztán nagyon fontos, hogy jó sok pénzért rendszeresen eljárj.
Mi egy alapítványnál voltunk az egyik gyerekemmel, a barátnőméről megállapították, hogy az égvilágon semmi baja, nincs szüksége fejlesztésre. Az enyémnek kellett, látszott is a gyakorlatoknál, hogy szét van esve - nem is véletlenül kerültünk oda.
Én is a BHRG-t ajánlom, TSMT nagyon jó!
Menj fel a honlapjukra és olvasd el amit az úszásról írnak!!!
Egyébként az a véleményem, hogy ő egyszerűen csak ilyen + van egy kis önbizalomhiány (aminek egyébként nagyon nem tesz jót, ha érezteted vele, hogy mennyire elégedetlen vagy vele, figyelj erre)
nekem még a füle is eszembe jutott! az is okozhat ilyet, nem volt fülgyulladása kicsi korában? nézetted már meg, hogy minden rendben vele?
a fül felelős az egyensúly érzékért.
remélem nem, az önbizalom dolog persze jobb lenne és ráadásul akkor hamar tudna fejlődni is ha találnál neki olyat amiben igazán jó, biztos lökne egy nagyon az önbizalmán. pl tánc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!