Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Òvoda váltás? Győri...

Òvoda váltás? Győri anyukák válaszoljatok.

Figyelt kérdés

Autista kisfiam nemrég kapott diagnòzist.Enyhe értelmi fogyatékossàg is tàrsul hozzà.Jelenleg hagyomànyos òvodàba jàr,de ùgy érzem jò lenne,ha speciàlis intézmènybe kapnà meg a fejlesztést.Nem bìzom a jelenlegi pedagògusaiban,nincs hozzàértésük,igazàbòl nem is foglalkoznak vele.Szeptembertől kapnà a heti 2 autista specifikus fejlesztést,de szerintem kevés lesz.Szerintetek meglépjem ès vegyem ki az ovibòl ès irassam be màshovà?Tudnàtok nekem intézményt ajànlani?

Köszönöm a vàlaszokat!

2013. júl. 8. 11:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Létezik Győrben egy Bárczi Gusztáv fejlesztő óvóda, érdemes utána nézned a neten. Ott szerintem igazi szakemberek foglalkoznának vele! Sok sikert!
2013. júl. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!