Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Milyen gyermekbalesetek...

Milyen gyermekbalesetek történtek a családotokban?

Figyelt kérdés

Volt-e a családotokban olyan baleset, vagy "majdnem baleset" ami egy másik családtag miatt történt? És hogyan?

Figyelmetlenség, szándékosság, véletlenek összjátéka, stb.

2013. jún. 8. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

3 éves kislányra nem figyeltek az udvaron, előtte jöttek haza az autóval, megfogta a forró kipufogót és összeégett a keze.

Anyósnál majdnem baleset a férjemmel: volt egy kút a kertjükben, amit nem használtak, de nem úgy volt lefedve, amit sokat lehet látni, hogy beton van rátéve vagy ilyesmi, hanem valami deszkákkal, ráadásul elég alacsony is volt a gyűrű. És akkor egyszer csak kinéztek az ablakon és azt vették észre, hogy a gyerek azon csúszik mászik. Hál Istennek megbírta és nem szakadt bele a kútba. De a mai napig nem értem, hogy lehet egy olyan kertben így kutat tartani, ahol gyerek van? Vagy ha már nem fedetik le rendesen, ha nem is használják, hogy meri egyedül kint játszani a 4-5 éves gyereket egy olyan kicsi kertben egy olyan kúttal?

Másik szintén anyós: cserépkályha előtt fürdött kis kádban a gyerek, jó közel, hogy ne fázzon meg, nem figyeltek rá rendesen, felállt, előre hajolt és a feneke hozzáért a kályha vasajtajához és ahogy anyós nevetve meséli: "lekapta a bűrt a kis fenyekérül hehe".

Hát ahányszor ezt előadja rosszul vagyok tőle.

2013. jún. 12. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
3 éves koromban nyaralt a család a balatonon. 5 felnőtt,tesóm (5éves) én akkor 3 éves voltam. valami ötlettől vezérelve felmásztam egy nagy mászókára, leestem a tetejéről. Eszméletvesztés,fog kitörés. Anyum mesélte, hogy rohammentő vitt be, feküdtem csak, nem voltam eszméletemnél. Kórházból visszamentek a ruháimért, ők is átöltöztek fürdőruhából rendes ruhába. Jöttek vissza a kórházba, az egész gyerek osztály az én sírásomtól volt hangos. Apum, anyum elé jött a nővér, nem lehet bírni ezzel a gyerekkel, az osztály legrosszabb gyermeke. Apum megközölte a nővérrel, hála az égnek és elbőgte magát, Megúsztam 3 napos kórházzal,semmi bajom nem lett:o)
2013. jún. 16. 08:06
 13/14 anonim válasza:
Kb 3 éves koromban teljes lendülettel neki futottam az ajtónak,feldagadt a fejem de nem lett komolyabb baj. Óvódás koromban egyik társammal veszekedtünk egy tükrön,mind ketten fogtuk és húztuk teljes erővel (olyan volt mind egy kis 2 négyzetcm es üveg féle csupasz sarkakkal) és mikor kicsúszott a kezéből fejbe vágtam magam pont a sarkával.A szemem mellé ütöttem kb 1 centivel,annyin múlt hogy nem szúrtam ki a saját szemem,így is elég szépen ömlött a vér,szerencsére ebből sem lett komolyabb,maradandó dolog.
2013. jún. 18. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Hál'istennek a családban nem volt semmi komoly.

Én beleestem 4 évesen egy rózsabokorba, a kezemen mai napig meglátszik a heg. Apumnak meg sikerült 6 évesen berúgnia csokilikőrtől, de szerencsére nem kapott alkoholmérgezést.

A szomszédban történt viszont, hogy a részeg nagymama leejtette a csecsemőt a lépcsőről. Ő tartósan beteg lett sajnos. Nemrégiben halt meg (kb 1 hete), talán 2-3 éves lehetett.

2013. júl. 15. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!