Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Normális ez egy 6 éves gyereknél?

Normális ez egy 6 éves gyereknél?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremről van szó..

6 évesen naponta legalább 2-3 órát, de van, hogy többet is számítógépezik. De egyébként egy pohár vizet nem tud magának önteni.

Ha épp nem gépezik, akkor a tévében ilyen szennyműsorokat néz, mint a Cartoon Network, vagy az anyjával nézik az éjjel-nappal Budapestet vagy az Alkonyatot. Meg ezekhez hasonló műsorokat. Ja meg régebben, amikor ilyen 4 éves volt kb., minden este a Jersey Short nézték...

Emellett a gyerek állandóan édességeket eszik, 6 évesen 34 kg. Jó most nem azt mondom, mert minden gyerek más és más, de azért szerintem elég gáz, hogy a csoporttársai ilyen 20 kg körül vannak..És az anyja meg amúgy nem is veszi észre ezt, csak mindig ott mondja, hogy jajj olyan szép kislány meg olyan cuki, hogy olyan kis husis...hát már nem akartam neki mondani, hogy ez már rég nem a husis kategória, hanem az elhízott. És ha már most, ennyi idősen súlyproblémái vannak, nem csodálkoznék, ha 10 évesen már minden baja lenne az érszűkülettől a szívproblémákig...

Az csak mellékes, hogy már olyannyira számítógép függő lett, hogy amikor már 2 órája folyamatosan itt ül, én meg el akarom küldeni, jön ide és rugdos meg felpofoz..Én én 15 vagyok, ő meg 6 éves. És persze ha visszacsapok, mindenki engem mond el mindenféle szemétnek :)

Ez csak szerintem nem normális így?

15L

2013. jún. 8. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11 évesen ilyen vagyok én is na mit lépsz? >:)
2013. aug. 11. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért önálló vagyok és a Chipset jobban szeretem.
2013. aug. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!