Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
Most kezdte az elsőt!Nagyon elszaladt vele a ló,a tanárnővel már többször beszéltem,nagyon rendetlen,visszafelesel a tanárnőnek.A szorgalmával nincs gond,szereti a feladatokat.Időm sajnos nincs sok rá ez igaz,egyedül nevelem,ha rá is kiabálok valamiért hamar megbocsájtok.sajnos attól félek én már határozottabb nem leszek vele kapcsolatban,és ő ezt tudja is ki is használja.volt élettárstam,ő fogta igazából,szigorú volt vele.de vele már nem vagyok együtt.Valami tanácsot adjatok légyszi aki esetleg hasonló cipőben jár.Sok mindenen keresztül ment,ami persze az én hibám is.
2009. okt. 8. 08:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Sajnálom utolsó, de nem igazán tudtad értelmezni a válaszom. De akkor elmagyarázom. A szülő dolga természetesen a nevelés, de az, hogy a gyerek hogy viselkedik az iskolában, az a tanáron múlik, nekik kell lerendezni, hiszen mindenhol másképp működnek a dolgok. Pl. egy Waldorf iskolában, vagy egy Fazekasban mások az elvárások. A Waldorfban szabadabb, ugyanakkor a Fazekasban nincs szabadság. Na de hagyom is, mert látom az emberi értetlenség és butaság határtalan.

És ezt nem a begyöpösödött kollégára értem, Neki volt legalább értelmes megnyilvánulása. Igaz, más módszerekkel...

2009. okt. 13. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező! Szerintem ne csinálj semmit a gyerekkel!!

Így lesz belőle ugyanis vezéregyéniség és nem egy szolgalelkü mimóza akit oda löknek ahova éppen akarnak!!

Hagy békén mert a feleselés is ösztönzi arra hogy aktív legyen!!

Valószínüleg ez is a helyezkedését szolgálja az osztályban amibe járni fog éveken keresztül!

Nem mindegy hogy milyen rangja lesz a többi gyerek elött! A tanárnak pedig tudnia kell ezt az aktivitást pozitív irányokra fordítani!

Akit nem érdekelnek a dolgok az nem vitatkozik semmin sem..

Én is oylan gyerek voltam hogy ha valamivel nem értettem egyet akkor kiálltam a saját véleményem mellett még ha hülyeség volt akkor is, de legalább megtanultam döntéseket hozni!

16 F

2009. okt. 15. 01:35
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
utolsónak! 16 éves fejjel ne osztogass gyermek nevelési tanácsolat, mert gőzöd nincs az egészről! Kérdezőnek: Én azt javaslom, hogy közösen a tanárokkal, osztályfőnökkel próbáljátok megoldani a helyzetet. Ha így sem megy én felkeresnék egy gyermeknevelési tanácsadót. Nem szégyen segítséget kérni, az annál inkább ha szemtelenül viselkedik a gyerekünk.
2009. okt. 17. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
33%

Utolsónak!

Ez nem korfüggő!

Családfüggő!!!

2009. okt. 18. 01:02
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

tegnap 12:46

A gyereknek fontos a család, és nem az fog belőle embert csinálni ha mindenkivel összefognak ellene és majd hude nagyon szabályosan megnevelik a jóra ahogy azt a nagykönyvben írják...

Az a gyerek azért iylen mert védekezik!!!

Védekezik a sérelmek ellen amiket már elszenvedett önhibáján kívül!!

Mondhatni, sarokbaszorított kutya esete!!

Mellette kell állni és foglalkozni vele többet mint eddig, tanítani szeretni és nem dilidokikhoz hordani!!

2009. okt. 18. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!