Mit csináljak a lányommal?
Sajnálom utolsó, de nem igazán tudtad értelmezni a válaszom. De akkor elmagyarázom. A szülő dolga természetesen a nevelés, de az, hogy a gyerek hogy viselkedik az iskolában, az a tanáron múlik, nekik kell lerendezni, hiszen mindenhol másképp működnek a dolgok. Pl. egy Waldorf iskolában, vagy egy Fazekasban mások az elvárások. A Waldorfban szabadabb, ugyanakkor a Fazekasban nincs szabadság. Na de hagyom is, mert látom az emberi értetlenség és butaság határtalan.
És ezt nem a begyöpösödött kollégára értem, Neki volt legalább értelmes megnyilvánulása. Igaz, más módszerekkel...
Kérdező! Szerintem ne csinálj semmit a gyerekkel!!
Így lesz belőle ugyanis vezéregyéniség és nem egy szolgalelkü mimóza akit oda löknek ahova éppen akarnak!!
Hagy békén mert a feleselés is ösztönzi arra hogy aktív legyen!!
Valószínüleg ez is a helyezkedését szolgálja az osztályban amibe járni fog éveken keresztül!
Nem mindegy hogy milyen rangja lesz a többi gyerek elött! A tanárnak pedig tudnia kell ezt az aktivitást pozitív irányokra fordítani!
Akit nem érdekelnek a dolgok az nem vitatkozik semmin sem..
Én is oylan gyerek voltam hogy ha valamivel nem értettem egyet akkor kiálltam a saját véleményem mellett még ha hülyeség volt akkor is, de legalább megtanultam döntéseket hozni!
16 F
Utolsónak!
Ez nem korfüggő!
Családfüggő!!!
tegnap 12:46
A gyereknek fontos a család, és nem az fog belőle embert csinálni ha mindenkivel összefognak ellene és majd hude nagyon szabályosan megnevelik a jóra ahogy azt a nagykönyvben írják...
Az a gyerek azért iylen mert védekezik!!!
Védekezik a sérelmek ellen amiket már elszenvedett önhibáján kívül!!
Mondhatni, sarokbaszorított kutya esete!!
Mellette kell állni és foglalkozni vele többet mint eddig, tanítani szeretni és nem dilidokikhoz hordani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!