Ki segíthet? Hallottatok már az oxigén terápiáról? Esetleg segített?
Figyelt kérdés
Az a gyanum, hogy kislányomnak(4 éves) oxigén hiánya lehetett születéskor. Most olvastam egy cikket, hogy ez autizmust is okozhat.2013. máj. 30. 12:57
1/3 anonim válasza:
nem gyanúnak kéne lennie már 4 éves korban, hanem tudni kéne.
eddig nem vitted sehova? mondjuk ha minden rendben vele akkor végülis mindegy, de akkor meg minek akarod terápiára vinni?
kicsit kifejthetnéd mert nem nagyon értem a kérdést és így nehéz segíteni, hogy hova viheted...
2/3 anonim válasza:
Mik a problémáitok? Autista a lányod?
3/3 anonim válasza:
miből gondolod h autista? tünetek?
amúgy a figyelemzavar tünetei sok átfedést mutatnak az autizmus enyhe formájával. az én kislányom figyelemzavaros, és én is anno autizmusra gyanakodtam, de nem az végül kiderült.
egyébként tényező lehet az örökletes hajlam is, sőt, az elég fontos. a mi családunkban ha körülnézek valamilyen mértékben mindenki érintett, magamat is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!