Hallottatok már a túlhallásról? Dr Pataki László hallásébresztő terápiáján járt valaki?
4 éves kislányomnak mindkét oldalon túlhallást diagnosztizáltak és hallásébresztő terápiát javasoltak.
Saját tapasztalatok érdekelnének.
Szia!
Nálunk főleg beszédfejlődési probléma van, szinte minden szót h betűvel kezd,egyáltalán nem tudja kimondani az f,v,l,sz,cs,r betűket-szóval nagyon érthetetlen a beszéde.
Jövő kedden megyünk a Pataki dr úrhoz,utána szívesen beszámolok Neked.
Szia kedves Kérdező!
Jó régi a kérdés, de ha erre járnál, megírnád, bevált-e nálatok a terápia?
Szia!
De rendes vagy, hogy írtál!
A kisfiam 3 lesz augusztusban, odáig jutottunk, hogy megkésett beszédfejlődésű, nekem kicsit gyanús a túlhallás, sokszor befogja a fülét, keveri a szótagokat,pl. csíp-et úgy mondja, hogy "pícs", nem szeret zenét hallgatni, sokszor visszakérdez.
Sima fül-orr-gégészeten ezt meg tudják állapítani?
A közbeeső 3 órában mit csináltatok?
Attól félek, hogy ő nem fog félórát ülni fülhallgatóval a fején, esetleg voltak akkor kisebbek, amikor Ti? Ők hogy bírták?
50000 körüli árról tudok, tényleg annyi?
A drámai javulás mint jelent?
Azóta nincs is gondotok? Közben már 6 éves nagylány lett a lányod, nekem is annyi a nagyobbik.
Köszi előre is,
Dóri
Közben felhívtam a legközelebb eső hallásébresztőt, 4, 4,5 éves kor előtt nem csinálják, úgyhogy majd visszatérünk a kérdésre később, ha esetleg még aktuális lenne.
Köszi az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!