Mensmentis-Dr Tűű László vagy Dr. Breyer Helga? Kit válasszak?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy 3.5-mostmár beállt 1.6-ra,DE
itt feltettem a kérdésem,hogy IR-e és azt írták a válaszolók,hogy igen!Kellene gyógyszer,de nem tudok dönteni a két doki között!
Véleményetek?
2012. aug. 13. 10:29
1/12 A kérdező kommentje:
2012. aug. 13. 10:30
2/12 anonim válasza:
Szia! :) Én Dr. Breyer Helgához járok. Először Tűű doktorról hallottam, azt mondták, hogy kifejezetten problémás párokkal foglalkozik, nekem pedig "csak" IR-em volt, semmi más mellé, és nehéz volt hozzá időpontot kérni, végül így kerültünk Helgához (aki szintén teljesen el van havazva, de épp volt időpontja, szerencsénkre). Imádom a doktornőt! Őszinte, nyílt, egyenes, részletesen elemzi velünk minden alkalommal az eredményeim, nincsenek bennem kérdések, ha mégis felmerül valami, következő alkalommal megválaszolja. Profi, emberközeli, végtelenül szimpatikus! A doktorúrral is találkoztam a folyosón, szintén szimpatikusnak tűnt, sok jót hallottam róla másoktól. Szerintem bármelyik mellett is döntesz, csak jól járhatsz! Profi csapat! Sok sikert a gyógyulásban!
3/12 anonim válasza:
2-es vagyok, most néztem az eredményeid, és bizony sajnos ez IR. Javaslom a szintén MensMentis-ben elérhető magas színvonalú diétás tanácsadást és a klub beszélgetéseket is, nagyon-nagyon-nagyon sokat tudnak segíteni a helyes életmód kialakításában, és érdemes olvasgatni ezeket is:
www.azendietam.hu
4/12 anonim válasza:
Dr. Tűű!!! A legjobb szerintem!!
5/12 anonim válasza:
Tüű a legjobb doki, de nehéz hozzá bejutni új betegnek mert csak havi 1et fogad.
6/12 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem...még jó,hogy nem veszik fel a telefont (illetve foglalt egyfolytában)!
2012. aug. 13. 12:53
7/12 anonim válasza:
Ha van lehetőséged választani, akkor egyértelműen Tüű. De szerintem ő már nem nagyon fogad új betegeket. Breyer Helga is jó.
8/12 A kérdező kommentje:
Vállalt volna Tűű,de csak október végén...így Breyer Helgához megyek!
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 15. 12:23
9/12 anonim válasza:
Nagyon fogod őt is szeretni! :) Sok sikert mielőbbi javulást és babát! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 15. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!