Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensmentis-Dr Tűű László vagy...

Mensmentis-Dr Tűű László vagy Dr. Breyer Helga? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Pajzsmirigy 3.5-mostmár beállt 1.6-ra,DE

itt feltettem a kérdésem,hogy IR-e és azt írták a válaszolók,hogy igen!Kellene gyógyszer,de nem tudok dönteni a két doki között!

Véleményetek?

2012. aug. 13. 10:29
1 2
 11/12 weissgerber válasza:

Sziasztok,

tudna valaki megbízható választ adni arra a kérdésemre, hogy a Mensmentisben melyik orvoshoz forduljak inzulinrezisztencia gyanúval? Két orvost ajánlott nekem a háziorvos, akik szerinte kiváló szakemberek: Dr. Breyer Helga és Dr. Boncz Ágota nevét említette. Breyer doktornővel kapcsolatban több pozitív visszajelzést olvastam itt, valakinek van tapasztalata Boncz doktornőről?

Köszönöm a válaszaitokat!

Tímea

2013. márc. 12. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem ismerem Boncz doktornőt, de ő nem endokrinológust, így nem ajánlanám, mert ha hormongond is van ő ahoz nem ért. Tüü doki a legjobb, de Breyer drnő is jó.
2013. márc. 13. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!