Túlteheti magát egy gyerek a szexuális zaklatáson és nyíltszíni megaláztatáson?
Egy 12 éves kislányt jó tanulmányai miatt 6osztályos gimnáziumba küldtek. Hetedikes, vagyis 13 éves korában a menő lányok csoportja iskola után arra kényszerítette, hogy mutassa be milyen maszturbálni. Az osztálytermet a lányok bezárták, a lány nem tudott kijutni, így félelmében megtette. Ezek után a lányok mindenféle pletykákat találtak ki róla és terjesztették (a legdurvábbak: krétával maszturbál, kutyákkal létesít szexuális kapcsolatot) addig addig ment ez, míg a lány maga is elhitte hogy undorító lény. Mikor az ügy kipattant az osztályfőnök a zaklatók mellett állt ki és eltussolta az ügyet. A lányt kivették az iskolából, és normál általános iskolában fejezte be tanulmányait. De addigra a kedves,cserfes, kissé eleven lányból egy antiszociális, "tüskés" páncélú személy lett, hamar kiközösítette az utolsó osztálya is. Középiskolában próbált nyitni, próbálta magát szerethetőnek érezni. 18 éves koráig összesen 16 férfival feküdt le. Rendszeresen alkoholizált, rászokott a cigire. Gyakoriak voltak a hangulatingadozásai, tehetségesen felöltötte a "minden rendben" maszkot, de belül továbbra is undorító szörnyszülöttként érezte magát.
Lehet belőle értékes ember?
Szia!
Iszonyat nehéz,de menni fog. Egyszer valakinek Ő is meg Fog nyílni ezt a nők megérzik, hogy kiben bízhatnak... Engem 13 évesen zaklattak és 16 voltam mikor egy7 éves kislány nyílt meg nekem... Fontama haját gyakorlaton és egyszer csak mesélte hogy az úszáson mi volt...
elküldtem bocs. Elmondtam oktatómnak és kérdeztem, hogy ez most igaz? És mondta, hogy igen sajnos megtörtént és a kislány még az anyjának se mondta el sose...
Ösztönösen fog valakit találni! Én páromnak mondtam el. Sok minden nem ment, valahogy az agyamban jött egy fék... elötte fűvel-fával feküdtem le... átestem a ponton mikor rájöttem hogy ugyanúgy kihasználtatom magam (csak önként hagyom) és akkor már csak köszönni se köszöntem szinte férfinak... Nem találkoztam senkivel, nem beszéltem senkivel. Ha férfi vendégem volt megcsináltam a haját és jó napot. Beszélgettem a családjukról de személyes dolgokról nem.
Köszönöm.
:.(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!