Szerintetek, hogy lehet ezt bírni 19 évesen? :O
Néhány éve voltam kint Los Angelesben 1 évet egy fantasztikus családnál mint cserediák,nagyon megkedveltem őket akkor 3 gyerekük volt most már 4-en vannak testvérek (a legkisebb 10 hónapos van egy 3 és fél éves egy 12 és egy 19) a szülők 4 hónapja meghaltak,most tudtam meg a napokban nagyon szomorú lettem,és felvettem a kapcsolatot egy ottani osztálytársammal.Ő mesélte,hogy a 19 éves lány lett a kicsik gyámja...HOGY?Hogy bíztak rá egy 19 éves lányra aki egyedül álló 3 kisgyereket?? Úgy hallottam,hogy Amerikában nagyon oda figyelnek az örökbefogadásra akkor ez,hogy lehetséges?Kerestem a lányt,de elköltözött Los Angelesből (azt tudom,hogy eléggé gazdagok voltak és több házuk is volt) ha jól tudom valami kis városba költöztek Nevadában.Én is most töltöm a 19-et de elképzelni sem tudom,hogy hogy bírnék el 3 gyerekkel főleg egy hiszti korszakban lévővel,egy kiskamasszal és egy babával...Annyira sajnálom szegény lányt,a szülei nagyon elfoglaltak voltak mindig de imádták a családjukat...Nagyon szeretnék neki segíteni első kérdés hogy tudnám megtalálni,kerestem facebookon nincs fiókja,próbálkoztam a régi telefon számával de az már nem él...
Mivel jövőre az USA-ba fogok járni egyetemre jó lenne vele felvenni a kapcsolatot,segíteni neki és nem is leszek tőle messze ha tényleg ott él ahol mondják.
Szerintetek meddig fogja bírni?
Hogy lehet ezt egyedül?:O :(
Ismeri a testvéreit, ha szereti is gond nem lesz szerintem.
Főleg hogy már elég nagyok, csak pénz gond ne legyen de amint írtad gazdagok :) Ő is bele kellet mennie a gyámságba, és ha bele ment biztos nem viccből!
ÉN ÍRTAM EZT!
Ismerni nem ismerek más ilyet de ha én 2 ismeretlen csőppséggel akiket nem ismertem hanem nekem kellet őket meg ismernem el bírkoztam 15 évesen és márra 16 évesen 8 hónaposak tele akarattal hiszivel el birok velük, anyagi gondok mellet, akkor szerintem 100%-ék hogy furcsán de simán meg oldja hiszen neki is akarnia kellet!
Én ismerek ilyen családot. Három leányzóról van szó, az egyik épp betöltötte a 18-at, amikor a szüleik elmentek. A legkisebb 4 éves volt.
Nem nagyon számíthattak a távolabbi rokonok segítségére. Szép karriert épített fel a lány, nyilván mindent megtett a túlélésért. Manapság már jobban élnek, mint az átlag, nem kell spórolniuk bizonyos dolgokra, lazán át tudják építeni a házat, ha éppen ahhoz van kedvük.
Szóval az anyagiakkal nem volt soha probléma, de a lelki fejlődésük nagyon rossz irányt vett. Egyik testvér sem talál magának megbízható partnert, egyik kapcsolatból a másikba ugranak. A legidősebb szinte utálja a kicsit, és megveti, amiért ő nem rendelkezik akkora akaraterővel, mint ő annak idején. Minden mérgét rajta tölti ki, afféle rabszolgaként tekintett sokáig rá. Az pedig be is hódol.
Az egyik legrosszabb, ami történhet a barátnőddel, hogy összeszed valami agresszív, idősebb pasast, akinek a lelki támogatására számít - mert egyedül tényleg baromi nehéz.
Az a bizonyos ottani osztálytársad nem tudna segíteni abban, hogy megtaláld a lányt?
Kedves Kérdező!
Nem olvastam el a kommenteket.
Nekünk meghaltak a szüleink autóbalesetben, mikor 20 éves voltam (5 éve) és akkor a húgaim (ikrek) még csak 9 évesek voltak és azóta én nevelem őket, egyetem mellett. (Nem volt olyan rokon, aki szóba jöhetett volna.)
Hogy lehet ez? Így. Minden csak akarás kérdése.
Inkább felakasztottam volna magam, minthogy intézetbe adtam volna a kicsiket (ez volt a 2 lehetőség).
Tisztes segénységben élünk azóta is, de legalább együtt.
A tisztes szegénységhez azért az hozzátartozik, hogy kezdetben kb. 1 évig, amíg "friss" volt a tragédia, azért néhányan segítettek, ami nagyon jól jött (főleg ruhákkal, iskolatáskákkal, stb.), aztán ez lassan elapadt, de nem bánom (max. egy kicsit), mert el vagyunk így is.
Az iskola az, ami nagyon rossz volt (már anygilag), mert ami másnak meg se kottyant (plusz tempera, stb.), azt mi nagyon nehezen nyögtük ki.
Meg a sok éjszakai sírás (de ez nem tartozik szorosan a sztorihoz).
kérdező,hogyan haltak meg a szülei,lehet tudni?
Kedves utolsó,nagyon sajnálom ami veletek történt,és nagyon büszkék lehetnek rád a testvéreid hogy ilyen testvérük van!!Sok erőt,kitartást kivánok nektek,és sok-sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!