Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért változott meg ennyire a...

Miért változott meg ennyire a lányom? (rossz irányba, és nagyon)

Figyelt kérdés

Lányom, most júniusba lesz 16 éves, és 9.-edikes.

A 7. osztályt már egy másik városban kezdte egy hatosztályos gimnáziumban. Nem sokat, de romlottak a jegyei 7.-ben. 8. félév után már alig volt iskolába, rengeteget lógott. Általános végig kitűnő volt, mindenféle biológiai versenyt megnyert, ezért mondta az összes tanár, hogy vigyük el az általános iskolából egy hatosztályos hadd használja ki az eszét.

Azért, hogy ne kelljen osztályozóznia átment egy másik, megye első gimnáziumba, kollégista lett az idén. Az első kollégiumából lopott, kicsapták, aztán a magántanuló lett, annyit hiányzott. Második kollégiumból azért csapták ki, mert részegen ment be.

Jövőre egy másik iskolába megy megint.

Mivel magántanuló, nem tanul, csak nyelvből jár különórára, mert csak az érdekli, de eljár folyamatosan bulizni, ha nem engedjük, akkor is megy. Régebben többször részegedett le, mostmár drogozik.

Mi történt vele?

2013. ápr. 11. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

hát, nem csoda, ha a rabszolgagyártók büntetik a szúlőt, ha metszegetéssel, nyesegetéssel igyekszik a gyerekből egy felelősségteljes felnőttet nevelni.

No, nekik nem ez a céljuk. Összeugrasztják a szülőt a gyerkekkel, egy pofont sem keverhet le jogilag, viszont ők majd irányítják a befolyásolható fiatalt.

2013. ápr. 17. 09:15
 12/12 Jannuss válasza:
100%
Igy-igy ahogy mondod barátom. Én csak egyszer kaptam egy nagy pofont anyámtól (ha apám ütött volna már nem élnék), de akkor egy életre megtanultam mi az a tisztelet, és hogy mivel tartozom a szüleimnek. Ennyi!
2013. ápr. 17. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!