Anett833 kérdése:
Mit takar pontosan az F83-as kód?
Figyelt kérdés
Voltunk Bizottság előtt és ezt a kódot kaptuk, de felvilágosítást nem. A kevert specifikus fejlődési zavar nekem nem sokat mond, de a neten csak ennyit találtam...tudja valaki pontosan és részletesen, hogy mit takar ez a kód?2013. ápr. 8. 20:20
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg azt, hogy fogalmuk sincs... tényleg. Kivizsgáláson is jártatok már, úgy értem, a bizottságon kívül? (Neurológus, pszichiáter?)
2/7 anonim válasza:
Ennél a diagnózisnál, úgy kell értelmezni a gyermeknél több területen érzékelhető fejlődés elmaradás,sérülés tehát szinte minden területet érint, ekkor használják a kevert specifikus kijelentést, amikor több tünet együttes játszik közre.
3/7 A kérdező kommentje:
járunk korai fejlesztőbe és oviba is. nyáron lesz 4 éves. Neurológusnál párszor voltunk, ő szintén fejlődést látott. Beindult a beszédfejlődés, egyre több szót használ kezdi a mondatokat és a múlt időt. Figyelni csak rövid ideig képes, de irányítható. Az oviból ki akarják tenni mert nehezen kezelhető...de a Bizottság ezt az ovit jelölte ki (ami egyébként a körzeti ovi is)és SNI-s lett...én nem hinném, hogy baj van az elméjével, szerintem csak le van maradva egy picit...
2013. ápr. 8. 20:36
4/7 anonim válasza:
Részképességzavar ,jól fejleszthető! kitartás!
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm...ránk fér a biztatás, mert sokszor végletekig elkeserítő az ovi hozzáállása!
2013. ápr. 9. 14:31
6/7 Mephisto19Iris19 válasza:
Nekem uyganezt a kódot írták be szakèrtői vèlemyènyembe nentudom mit jelent? Remélem nem valami súlyos problémat ami miatt fogykos iskolaba kell jarnom.... :(
7/7 Mephisto19Iris19 válasza:
En nem veszek eszre magamon ilyen problemat mégis beírták ezt a kódot a szakertoi véleményembe es eddig nem nagyon tudom mit jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!