A tanár szekálja a gyereket. Mit tudok tenni?
Én középiskolában mindig ötös voltam magyarból. Aztán egy félreértés miatt rászállt a tanár, és folyamatosan adta az egyeseket és a ketteseket. Mivel nyuszi voltam nem mertem szólni senkinek. (Soha nem volt gond velem, se tanulás, se magaviselet terén, csendes visszahúzódó voltam). De az osztálytársaim osztályfőnöki órán szóltak az osztályfőnöknek. Aki nagyon kiakadt. Majd a hír eljutott a nevelőnőnkhöz is(kollégista voltam). A saját szememmel láttam, hogy ketten ordítják le a fejét miattam. Végül is az lett az eredménye, hogy ismét ötös lettem, s érdekes módon én lettem a kedvence. De sohasem szerettem, még ránézni sem tudtam azok után, amit tett.
Azt tanácsolom beszéljetek vele. Mert azzal a gyermekkel sokkal inkább szemetek tudnak lenni a pedagógusok (a rosszabbak), akikkel úgy érzik nincs megvédve a szülők által. Ha a pároddal ketten bementek, a jogaitokat, s az ő jogait mutogatva, hatásosan felléptek-esetleg felsőbb fórumokat is megemlítve érveltek, akkor szerintem visszaveszi magát. Lehettek fenyegetőek is. Legyen az öltözéketek, megjelenésetek is méltóságot sugárzó. Sugalljátok a fenyegetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!