Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van olyan, akinek adhd-s a...

Van olyan, akinek adhd-s a gyereke, és a kólától még jobban bepörög?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:

van aki ad a gyerekének kólát?

miért?

2013. márc. 29. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:

végül is felnőtt is érdekel.

úgy hallottam, h az adhd-soknál általában nyugtatóan hat a koffein.

adhd gyanús vagyok, és a kólától viszont bepörgök. nem tudom, hogy ez nem-e kizáró tényező.

2013. márc. 30. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
aki adhd-s annak a lehető legkevesebb cukrot meg glutént kéne fogyasztania,nemhogy kólát.
2013. ápr. 1. 18:23
 4/5 anonim válasza:

Az ADHD gyógyszerek általában "serkentők" mivel ilyen módon áll be az agy a "normál" működésre.

Így lehetséges az ADHD-és gyermek lelassul a kólától!

Felfigyeletek arra dél-amerikai országokban kevesebb az ADHD betegek aránya állítólag a rendszeres kávé/koffein fogyasztástól

2013. máj. 19. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:

én most tudtam mmeg hogy adhd-s vagyok. de már előtte kitapasztaltam hogy nekem nem szabad se kávét, se kólát, se energiaitalt innom, mert iszonyatosan bepörgök tőle.

azt olvastam ólomhiány is okozhatja. ólmot esetleg nem adnak valamilyen készitményben?

2013. okt. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!