Van itt olyan akinek "hiperérzékeny" a gyereke?
A lányomnál inkább valamiféle idegrendszeri érzékenységről van szó. Minden szelesebb időt, meleg-hidegfrontot, hóesést, vihart, teliholdat megérez előre és megszenved. Ez újszülöttkorától így van sajna, mostmár 4 éves, és mondja is, hogy fáj a fejem biztos szél lesz - és tényleg :S ilyenkor ingerlékenyebb is, zaklatottabban is alszik.
A hazai földrengéseket is megérzi, ami kb 2-es erősségű vagy nagyobb. Idén tavasszal kettő is volt , tavaly ősszel meg egy 3,7-es, nyáron is egy ugyeniylen, mindkétszer szegénykém egészen magán kívül volt, hófehérre sápadt a szája sötétlila lett, sírt/toporzékolt és azt hajtogatta, hogy nagyon rosszul van de nem tudja mi baja és valami rossz fog történni. Elég ijesztő volt, nem is tudtam hová tenni a dolgot hogy mi baja, aztán megkönnyebbült ő is, pár óra alatt egészen helyre jött és este hallottam a tv-ben hogy földrengés volt :(
ő korababa egyébként, és ráadásul várandósan volt egy életmentő műtétem, valószínűsíthető, hogy a magzati trauma, a stressz és a rengeteg gyógyszer mind közrejátszott abban, hogy ő ilyen kis metronóm lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!