Hogyan keltsem fel? A fiam 17 éves és nagyon nehezen tudom reggelente felkelteni.
Na van egy tutti módszerem ha ennyire komoly a dolog!!
Este rakjál be a hűtőbe egy vödör vizet, legalább 5 liternyit!!
Reggel osonj be ha elalszik, és öntsd pofán vele!!
Sokkterápia, hidd el hatásos!!
Alternatív ötlet hogy idóre beállítható sokkolót kéne az ágyába építeni, az majd felrázza reggel!!
Engem is nagyon problémás volt ébreszteni, és a mai napig nagyon nehezen kelek, ha koránkelésről van szó, viszont ennyire nem volt sosem komoly az ébredés, mint a fiadnál... Én - ha nem válik be az elkésetős trükk - alváskutatóhoz vagy pszichológushoz, netán a körzeti orvoshoz kísérném. Fontos, hogy komolyan vegye ő is, hogy ez nem normális. Ha csak kényelmes (lásd lentebb), akkor elég hamar le fog szokni erről. Ha viszont baj van, akkor az is kiderül.
Locsolóknak üzenem, hogy ez addig poén, amíg csak "kényelmes" emberről van szó - mint ahogy a férjem is járt, őt is kilocsolták már az ágyából az egyetemi lakótársai, de ő ajánlotta fel előtte, hogy bármi van, keltsék fel, akár egy kanna vízzel is... Amúgy csak árthat, még rosszul is lehet tőle a fiad. Nem megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!