Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan keltsem fel? A fiam 17...

Hogyan keltsem fel? A fiam 17 éves és nagyon nehezen tudom reggelente felkelteni.

Figyelt kérdés
kisbaba korától végig aludta az éjszakát,egyszerűen nem reagál sem az óra sem a telefon csörgésre.ha keltem is kb.10szer szólok "mozgatom",és olyan mélyen alszik,hogy hirtelen nem tudja,hogy mi van.ha otthagyom,képes vissza aludni...a baj az,hogy 20 hetes kismama vagyok és nem szeretnék reggelente fél hat és hat óra között ezzel szórakozni,hogy vigyázzak el ne aludjon...szerintetek mit csináljak?
2009. szept. 18. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem szervi problémára gondoltam, hanem alvás zavarra. Nem csak az szenved benne aki nem tud aludni, hanem az is aki túl mélyen alszik. Vannak kimondottan olyan klinikák ahol foglalkoznak ilyen problémával. A barátnőm apukája lépten nyomon elaludt.Képes volt krumpli pucolás közben elaludni. Szegeden a klinikán kivizsgálták. Kapott valamiféle ketyerét a szobába meg valami gyógyszert azóta megszűnt minden problémája. Szerintem keresetek fel egy ilyen klinikát, mert ez NEM NORMÁLIS.
2009. okt. 15. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

Na van egy tutti módszerem ha ennyire komoly a dolog!!

Este rakjál be a hűtőbe egy vödör vizet, legalább 5 liternyit!!

Reggel osonj be ha elalszik, és öntsd pofán vele!!

Sokkterápia, hidd el hatásos!!

Alternatív ötlet hogy idóre beállítható sokkolót kéne az ágyába építeni, az majd felrázza reggel!!

2009. okt. 18. 02:53
 13/18 A kérdező kommentje:
remélem neked is vannak,vagy lesznek hasonló problémáid....mekkora egy .....vagy....gondolom nincs gyereked,de ne is legyen egy ilyennek....sajnálom,hogy várom a válaszokat,hátha jön a segítség,na de mindegy.....a többieknek köszönöm,,,,,te meg szégyeld el magad!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 18. 14:47
 14/18 A kérdező kommentje:
szemét bunkó vagy!!!!!!!!!!!!!!neked kéne egy ilyen 100 literes hideg víz,hogy észhez térjél mekkora egy bunkó vagy....de egy sokkolót kívánok neked karácsonyra.....ja és hogy soha többé ne ébredj fel!!!!!!!!!!BUNKÓ
2009. okt. 18. 17:34
 15/18 anonim válasza:
boríts rá egy ohár vagy több pohár vizet.engem is úgy keltettek!és bevált!
2009. nov. 4. 13:02
 16/18 A kérdező kommentje:
biztos nem anyukád keltett.....hogy lehet,hogy ilyenek írnak??????
2009. nov. 5. 06:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Láttam erről egy dokumentum filmet, és ha ez az akkor a fiad olyan betegségben szenved, amit ha nem kap kezelést, sosem fog kigyógyulni. Feltétlen vidd el orvoshoz! Max nincs semmi komoly baj. De egy kivizsgálás nem árt. Ha meg orvosok szerint nincs semmi baja, akkor reggelente öntsd le egy kis pohár vízzel attól nem lesz semmi baja! Egy idő után inkább fel kell magától minthogy hideg zuhanyt kapjon.
2009. nov. 17. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon problémás volt ébreszteni, és a mai napig nagyon nehezen kelek, ha koránkelésről van szó, viszont ennyire nem volt sosem komoly az ébredés, mint a fiadnál... Én - ha nem válik be az elkésetős trükk - alváskutatóhoz vagy pszichológushoz, netán a körzeti orvoshoz kísérném. Fontos, hogy komolyan vegye ő is, hogy ez nem normális. Ha csak kényelmes (lásd lentebb), akkor elég hamar le fog szokni erről. Ha viszont baj van, akkor az is kiderül.

Locsolóknak üzenem, hogy ez addig poén, amíg csak "kényelmes" emberről van szó - mint ahogy a férjem is járt, őt is kilocsolták már az ágyából az egyetemi lakótársai, de ő ajánlotta fel előtte, hogy bármi van, keltsék fel, akár egy kanna vízzel is... Amúgy csak árthat, még rosszul is lehet tőle a fiad. Nem megoldás!

2010. jan. 3. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!