Hogyan keltsem fel? A fiam 17 éves és nagyon nehezen tudom reggelente felkelteni.
Hagyd rá! Ne félj, elkésik 3-szor, egyből fel fog tudni kelni magától.Beszéld meg vele, hogy mától nem kelted. És azt is, hogy este lefekvés előtt gondolja végig az éjszakát, hogy fog aludni, és hogy fog magától ébredni és pontosan hány óra hány perckor!Pl 6:37. És előtte egy perccel felébred, meglátod!
Épp ideje. Ha elkésik, intőt kap, igazolatlan órát, egyéni szoc. probléma. Maholnap felnőtt, a munkahelyére is te kísérgeted majd? Vagy elmégy ébreszteni a nászútra is? Csak keljen fel a fiatalúr! Készüljön el,menjen el, de lábujjhegyen!
Küldd el neki ímélben ezeket a cikkeket, egy kedves ébresztéstől búcsúzó anyai képeslap kíséretében. Aztán kérdezz rá, hogy megkapta-e?
Mondd neki, úgy látod jól megnőtt, megbízol benne, mostmár magára bízod, megy-jön ahogy akar, csak szóljon előtte, ha később ér haza!
Én ilyen idősen ha fontos volt percre felébredtem magamtól. De ha otthon voltam, anyám két-három órát ébresztgetett hétvégén.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem is hadjad had késsen el magától!
Ha túl későn akar lefeküdni akkor szóljál rá!
Vagy rkjad a leghangosabbra az ébresztőt a telóján és ragd a párnája alá!
Biztos fel kel rá :)
látom,azt hiszitek viccelek,pedig én csak segítséget kértem....NEM TUDOM FELKELTENI SEMMIVEL!!!csak ha odamegyek és "felrázom",és még akkor is olyan mély álomba van....alig tér magához.este kb.fél 10 körül alszik el,de sajnos évekig voltak problémáink az éjszakai bepisiléssel,amik természetesen a mély alvástól voltak(már elmúlt,de hosszú évekig tartott :-(((semmi szervi baja nincs a gyereknek.már egy napos korába végig aludta az éjszakát...este 10-től reggel 6-ig.
köszönöm,aki segít!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!