Mit tegyek, ha a nevelt lányom féltékeny rám? Terhes vagyok és tartok tőle, hogy a babával még rosszabb lesz. Tapasztalat?
A lány 10 éves. Velünk él a bátyjával együtt.
Ha az apja közelébe vagyok akkor legtöbbször neki kell apa. Közénk furakszik, ha beszélgetek az apjával belebeszél hogy még véletlenül se velem foglalkozzon. Igazából igyekszem nem idegesíteni rajta magam bár néha bosszant.
Próbálkoztam már mindennel, háttérbe vonultam, hogy nehogy azt érezze, hogy én el akarom venni az apukáját, ez egy darabig úgy tűnt hogy működik és alábbhagyott a féltékenysége, de mióta terhes vagyok azóta újra ott tartunk hogy szíve szerint éjszaka közénk feküdne az ágyba is..
A lényegesebb problémám viszont az, hogy babát várok.
Sajnos arra a következtetésre jutottam, hogy valószínűleg a babára is féltékeny lesz. Nem tudom mi lesz...
Volt valaki hasonló helyzetbe?
Én vagyok rosszindulatú mert megoldást keresek???
Szerintem valamit félreolvastál mert ölelgetem, szeretgetem a kislányt.
Attól félek, hogy a babára is féltékeny lesz és nem lesz jó a kapcsolatuk. Szeretném, hogy jó kis család lehessünk együtt.
És ezért érdeklődtem, hogy más volt-e hasonló helyzetbe.
Attól tartok, hogy a baba és az apukája kapcsolatára lesz féltékeny, és ez által nem fogja szeretni a babát aki amúgy is csak a féltestvére.
Ezért is hoztam fel, hogy apukájára és rám is féltékeny akkor mi lesz ha itt lesz a baba, akit tudom, hogy az apuka is nagyon vár.
Én tudom magamról, hogy én nem fogom eltolni magamtól a kislányt hiába nem vér szerinti lányom, de a férfiak nem tudják így kezelni ezeket a dolgokat (vagy legalábbis a párom nem).
Csak elég borzasztó, hogy az embert egyből támadják, hogy mert nem az én gyerekem... :( Pedig szeretem imádom és pont azon igyekszem, hogy minden rendben legyen és szuper család lehessünk ha már olyan anyuka jutott nekik aki elhagyta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!