Érdemes 3 évest gyermekneurológiára elvinni?
Figyelt kérdés
3 hónapos kislányommal voltunk, de nekem nem tetszett. Kb 5 perc volt a vizsgálat, szerintem totál félrediagnosztizálták. Nem is vittem többet, és semmi baj nincs vele.
Sajnos a második gyermekem viszont 3 éves létére nem beszél. Vigyük-e gyermekneurológiára? A fülészeten javasolták. Sajnos az SZTK-ban fél év múlva van időpont, maszekban meg 7000 Ft. És őszintén szólva én nem nagyon hiszek benne. Ismerőseim, akik vitték a gyereket azt mondták, hogy a maszek rendelésen is kb. 5 perc alatt lerendezi a gyermekeket. Mit lehet ennyi idő alatt megállapítani?
Logopédushoz visszük, fejlesztő tornát sajnos nem sikerült találnom a környéken.
2013. febr. 25. 17:03
1/7 anonim válasza:
Mi 10 ezret fizetünk alkalmanként. Legutoljára 1 óra 10 percet voltunk bennt. 50 perc alatt sosem jöttünk még ki. Most egy árfogó vizsgálatra van kiírva, azt az sztk keretein belül fogja csinálni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez még akkor jó. Itt a 3 hónaposommal tényleg 5 perc volt az egész. Mondjuk nem is tudta nagyon megvizsgálni, mert 2 óra várakozás után teljesen magán kívül volt a gyerek, mert éhes volt, álmos volt, melege volt. Teljesen belerondítottak a napirendjébe.
2013. febr. 25. 17:25
3/7 anonim válasza:
igen, ilyen problémával érdemes.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogyan nem beszél. Ha szerinted a kommunikációs készségével is baj van (nem is akar nagyon kapcsolatot teremteni) akkor mindenképp. Ajánlom a Vadaskert alapítványt, de oda kell a gyerekorvostól beutaló, akkor ingyenes.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk pestiek, sőt, elég messze is van.
2013. febr. 25. 20:13
6/7 A kérdező kommentje:
És mit szoktak javasolni, milyen terápiát?
2013. febr. 25. 20:13
7/7 gungasam válasza:
Ennyi idő alatt meg lehet állapítani, hogy további (fontos és komoly) vizsgálatok szükségesek amik megint újabb 7000-eket hoznak a neurológus konyhájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!