Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan mondjam meg finoman az...

Hogyan mondjam meg finoman az óvónőknek, hogy szálljanak le a Fiamról mert megkeserítik az egész napját és egyenesen utálja az ovit?

Figyelt kérdés
Tavaly kezdtük az ovit az első hónapokban minden oké volt azt mondták nagyon okos kisfiú, nagyon szépen beszél, önálló a korához képest és mire kicsit "összemelegedtek" egy pár hónap után már lassan 1,5 éve úgy megyek a Fiamért h gyomoridegem van hogy már megint mit "csinált" meg hogy ma vajon mér volt "rossz" mennyire nem bírnak vele elővette a kukiját tavaly és megmutatta de miután beszéltünk vele többet ne is csinálta el dugta a ceruzákat a zsákjába nem hagyta a többieket aludni... Tavaly nyáron el akartak üldeni minket a nevelési tanácsadóba és már én kérdeztem mikor mehetünk de ő mondták h várjunk méég mert még hátha alakul a gyerek meg majd változik(szerintem húzták az időt) Soha egy jó szót nem mondanak rá pedig például nagyon szépen fest rajzol épít és látom rajta hogy meg van keserítve az egész napja el tudom képzelni hogyan bánnak vele de soha nem mondd el semmit.. Fáj a szívem mikor ott kell hagynom reggelente mert tudom h nem szereti ma is köszönt (jó reggelt kívánok) és az óvónő nem reagált semmit szerintem észre sem vette h bement a gyerek!! Undorító amit művelnek de nem tudom hogyan szóljak mert félek ha szólok még jobban rá szállnak. Ma szóltam a nevelési tanácsadóba el mondtam a problémám meg hogy már annyira mondják a magukét hogy lassan Én is elhiszem hogy valami baj a gyerekkel :( 1,5 hónapot várnunk kell mire kapunk időpontot de addig??
2013. febr. 5. 11:35
1 2
 11/12 anonim válasza:

Persze,pontozzatok le,mert felvetek egy olyan egyszerű eldöntendő kérdést,hogy biztos,nem rossz-e a gyerek?

Természetesen teljesen elképzelhetetlen,hogy egy gyerek tényleg rossz legyen...

Elég lett volna elgondolkozni rajta,és véleményt írni,hogy miért nincs igazam,abban,hogy rossz lehet a gyerek.

Nevetséges.

2013. febr. 20. 11:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem nem rossz a gyerek! Itthon nincs rá semmi panaszom sem az evéssel sem az alvással sem a fürdéssel és még csodák csodájára nem is hisztis nem vágja földhöz magát a boltban hagy mosni (tárcsással) segít főzi! Meg azt sem hiszem el hogy folyamatosan mindig minden nap rosszat csinál semmi nem jó hát teljesen el nyomják! Szereti ha másokat szórakoztathat a bohóckodásával táncával beszédjével biztos nem tetszik az óvónőknek hogy a többiek sincsenek csendben, mert ugyebár mint azt elmondták az az elvárásuk hogy a gyereke üljenek egész nap az asztaloknál és csendben legózzanak, kirakózzanak,rajzoljanak...stb.. hogy nekik ne legyen semmi dolguk velük
2013. márc. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!