Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tetoválást csináltatott a 13...

Tetoválást csináltatott a 13 éves lányom. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
A lányom rossz társaságba keveredett, rockerek (bár ez nem biztos) közé.Az imént jött haza (ott aludt valamelyik ""barátnőjénél"").Láttam valamit a nyakán, azthittem kosz és le akartam törölni. Erre mi volt ott? Egy keresztet ábrázoló tetoválás. Megkérdeztem hogy ez micsoda, ő pedig flegmán rávágta: "nem látod?" és bezárkózott a szobájába.10 percig ordibáltam hogy nyissa ki de meg sem szólalt. Valószínűleg valami iszákos idősebb emberekkel teli bandában van és ők művelték ezt vele. Az apja nincs itthon de ha meglátja akkor .... mit tegyek?! Nem hajlandó válaszolni semmire. Már hívtam telefonon, írtam neki facebookon de nem jön ki a szobájából.:-( Tanácstalan vagyok.
2013. febr. 3. 12:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én biztos szigorú anyuka leszek de a lányomat nem fogom elengedni ott aludni csak ha én viszem, a "barátnő" anyukája is megerősíti hogy az ő kezei között biztonságban lesz. Én is csak 16 évesen aludhattam úgy ott a barátnőmnél hogy bulizni mentünk. Én ennyi idősen nem adnék neki ennyi teret. Most szerintem úgysem érsz el vele semmit mert ő már azt hiszi hogy nagylány. és nem tartozik semmiféle magyarázattal a viselkedésére. mert te ezt úgysem érted meg mert felnőtt vagy... de az biztos hogy attól hogy rocker valaki nem rossz ember. a társaság a rossz amibe van. én nem engedném közéjük és legalább fél évig sehova nem mehetne ott aludni se csavarogni. majd rájön hogy mindennek van határa. szigorúnak kell lennerd vele.
2013. júl. 8. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!