Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

A nevelt lányom gépén akartam netezni, de ahogy bekapcsoltam a gyakori kérdések jött be belépve, tudom nem kellett volna de megnéztem miket kérdez...

Gyűlöli az öccsét, és ráadásul egy idegen pasival folytat levelezést, akinek az email címére félmeztelen képeket küldd.

Sajnos azt nem rtudom megnézni.

De most mit csináljak, kész tények elé nem állíthatom, mert én leszek a legnagyobb k... hogy mit nyúkálok a cuccai között.

De mi lesz ha randizik is vele, és a pasi mégsem az...

2013. jan. 28. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj, ez nehéz ügy....

Én "véletlen" elmesélnék egy történetet a kolléganőm lányáról, aki ilyen szituba volt, és pórul járt...

Aztán megpróbálnék vele ilyesmiről tök őszintén beszélgetni...

Vajon ismeri azt a pedo oldalt, ahol ilyen pasik teszik fel fiatal lányok képeit úgy, hogy minden "ilyen" pasi ezen csámcsog? Vajon hallott ilyenről? Mert én igen, és láttam is, borzasztó...:-((((

Csak ültesd el a kis fejében a gondolatot, hátha átgondolja...

Az öccsét tuti nem utálja, de most ebben a korban van, majd az első téma után ezt is szóba hoznám előbb utóbb...de most az előbbi sűrgetőbb, mert veszélyes is lehet...

2013. jan. 28. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nevelt lányodról van szó, akkor (gondolom)van egy édesapja/anyja is a közelben. Bocs, de a kérdésből nem derül ki a nemed.

Én mindenképpen szólnék a vér szerinti szülőnek, aztán vele együtt ülnék le beszélni a kislánnyal. A "tanmese" sem rossz megoldás, amit más javasolt, csak kérdés, hogy mennyire hatásos. Ebben a korban a gyerekek hajlamosak azt hinni, hogy már okosak és felnőttek, plusz mindenki aki mást gondol mint ők, hülye és rosszindulatú.

2013. jan. 28. 16:18
 3/3 anonim válasza:
Szerintem szólnod kéne neki mielőtt a férfi jól elhasználja...
2013. jan. 30. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!