Fannni17 kérdése:
Mit csináljak? Hogy lehet blogot csinálni?
Figyelt kérdés
A kislányom a suliból hazament és egy bunkó gyerek meg fojtogatta és a tanárok azt mondták nekem hogy nem voltak ott meg sulin kívül voltak nem válallnak felelőséget a gyerekem nem akar suliba menni és gondolt egyet és csinálni akar egy blogot ahol úgy bánthatja csak máshogy hogy lehet blogot csinálni mert nem tudja.#blog #fojtogatta suli
2013. jan. 22. 19:43
1/12 anonim válasza:
Inkább ne "csináljon" blogot. Magát égeti le, mint ahogy te a kérdéseddel.
2/12 anonim válasza:
Ugye, Te vagy Fanny17 és nem az "anyukád" ír? Ne keverd magad olyan helyzetbe, amiből késő lesz kiszállni.
3/12 anonim válasza:
csatlakozom a 2. válaszolóhoz. szerintem is a kislány vagy és nem az anyuka. n csinálj blogot, mert ha a srác elolvassa, még nagyobb bajban leszel, mint eddig. ne akard, h újra bántson. ha iskolán kívül történik újra, a tanárok nem védenek meg. okosabb volna akkor már inkább a rendőrséghez fordulni, mint blogolgatni
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem lehet, hogy a fojtogatást is ilyesmiért kaptad?
Persze ezért nem kell fojtogatni, elítélem a srácot is, de arról mélyen hallgatsz, vajon miért kapott el.
5/12 anonim válasza:
Úgy lehet blogot csinálni,hogy meg tanulsz írni. Mert senki nem fogja olvasni azt a blogot, amit hatszor kell elolvasni, hogy értelmezni lehessen, mert képtelen vagy írásjeleket használni.
6/12 anonim válasza:
Édes Jézus!! Szerintem ne csináljatok blogot.:-))
7/12 A kérdező kommentje:
Nos hát azért fojtogatott mert egy áll face bejelöltem állítólag de nem igaz és már régóta ilyen bunkó velem és már nem akarok élni se olyanok velem és mikor meglátnak mindig elgáncsolnak :(((
2013. jan. 23. 22:02
8/12 anonim válasza:
Ha tényleg csak ennyi és te ártatlan vagy, jelentsd fel őket. Először iskolaigazgató, aztán rendőrség.
9/12 A kérdező kommentje:
Én nem tettem velük semmi rosszat és már ovi óta ilyenek velem és egyszer úgy megütöttek, hogy lila lett a karom anya szólt az igazgatőnőnek de ő sem csinált semmit rendőrségnek nem merek szólni mert félek már egy kicsit :(
2013. jan. 24. 17:54
10/12 anonim válasza:
Hogy kerülsz te a face-ra? A helyesírásod és a stílusod alapján kb 10 évesnek tűnsz, az meg oda kicsit korai. Nyilván nem azt tanácsolja senki, hogy egyedül menj el a rendőrségre. Ha az utcán ok nélkül fojtogatnak, és bántanak, a szüleidnek kötelessége védelmet biztosítaniuk neked. Pl. úgy, hogy feljelentik azokat akik ezt teszik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!