Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék olyan blogot...

Hogyan tudnék olyan blogot csinálni, ami nem 'weboldal' vagy 'cég lap', hanem afféle napló?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 21:29
 1/6 anonim válasza:
én tudok egy oldalt, de nem tudom, ilyenre gondolsz-e: blogspot.com
2013. jan. 5. 21:32
 2/6 A kérdező kommentje:
olyan oldalra gondolok, ahol nem írja ki a nevemet:)
2013. jan. 5. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Mármint mások nem férnek hozzá?

Úgy emlékszem, azt be lehet állítani rajta, legalábbis blog.hu-n.

Eleve nem weboldalnak, vagy céges használatra szerkesztenek blogokat.

2013. jan. 5. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként nicknevet kell beírni ilyeneknél.
2013. jan. 5. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:

De ha beírsz nickenevet, és az ismerőseid/iskolát/stb. nevét is megváltoztatod, akkor is megláthatja valaki ismerős, aki rájön belőle, hogy ki vagy aztán elmondja a haverjainak, majd azt fogja lesni az egész város... (Volt már rá példa.)

:D

Ha egyre gondolunk (rendes napló, amit csak te látsz, nem nyilvános belőle semmi), akkor az engem is érdekelne. De amúgy egy Word is megteszi a számítógépeden. Képet is tudsz beszúrni, és azt hiszem jelszóval id lehet védeni. (Én azt még nem próbáltam.)

2013. jan. 5. 21:51
 6/6 anonim válasza:

Nem muszáj blogot írnod az életedről... Előfordulhat, hogy nincs semmi olyan ami hatással lenne az emberekre és olvasnák azt... Viszont, ha olyanokat írsz bele amik előfordulhat, hogy tetszik az embereknek akkor jöhetnek a pozitív értékelések is, de egy naplótól ne várj többet!

Ne legyen több netszemét!

Úgy ahogy az előző válaszoló is írta, ha annyira akarsz naplót írni, akkor ott van egy Office Word, vagy Notepad ami fennt van a gépeden alapból, vagy rengeteg ingyenes szövegszerkesztő, amit letölthetsz az internetről.

2013. jan. 6. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!