Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 20 hónapos kisfiam nem eszik...

20 hónapos kisfiam nem eszik darabos ételt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 16. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem egy téli módszer, de kenyér végét, hatalmas darabot, amit össze-marokba tudsz Te is csak fogni, minden felől körbe kell kenni lekvárral, és odaadni csócsálni.

Amúgy az enyémek a kuki nevű puffasztott kukoricán tanultak meg csecsemőkét rágni, a kevésbé sós fajtát kell választani. Utána jöhet a babapiskóta és igen, a banán egészben.

2013. jan. 19. 17:59
 12/12 coffeez ***** válasza:
Én a bio kölesgolyóval kezdtem :) Imádja a mai napig. Nekem sem ette meg a darabosat főzelékbe, különben kenyeret, tojásfehérjét ilyeneket meg igen. Érdekes. Nekem is azt ajánlotta a gyermekorvosunk, amit itt is írt valaki. Éhen nem hal egy gyerek sem, ha van körülötte étel. Ne kényszerítsd, csak csinálj pici falatkákat abból, amit tudod hogy szeret és tedd elé egy tányérba. Egy idő után úgyis megeszi a fene a kíváncsiságtól :) Sok sikert! Majd számolj be!
2013. jan. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!