Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem akar más ruhát, mit...

Nem akar más ruhát, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
3 és fél éves kisfiam nem akar felvenni más pulóvert és polót, csak azt az egyet, amit szeret. Sír, ordít és puérra vetkezik, ha mást akarunk ráadni. Most mit lehet ilyenkor tenni? Az apjának durcázik csak, ha átöltözteti, de nekem ordít. Mit lehet tenni iyenkor?
2012. nov. 30. 16:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érti az utolsó válaszoló, hogy én nem akarok venni neki még több egyformát, akkor mindegy ha kimosom. Köszi a többieknek is majd próbálkozunk.
2012. dec. 1. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:

9. vagyok.

Ha már nagyon durva a helyzet, "ajándékozzátok" el valakinek, mondjuk a Mikulásnak, mint a cumival szokták! Aztán dugd el valahova!

2012. dec. 5. 07:01
 13/17 anonim ***** válasza:
biztos van kedvenc meseje,jateka stb.Mostanaban a ruhakon is megtalalhatok a figurak vidd el vasarolni hagyd hogy o valasszon ruhat.Es kicsit erejesebben kell fellepni mert latja hogy veled barmit megtehet hisz apukaval irod hogy nem meri igy csinalni.Szerintem ido kerdese es kinovi.
2012. dec. 6. 12:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Jöhet pucéran / koszos ruhában / kap két atyai pofont.
2012. dec. 6. 12:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi azóta megoldódott apa beszélt vele, hogy ez így nem jó:)
2012. dec. 8. 11:22
 16/17 anonim ***** válasza:
a szép szó:)!örülök hogy megoldódott.
2012. dec. 10. 17:34
 17/17 anonim válasza:
vidd el vásárolni, és kérdezd meg tőle mit választ és megveszed, majd kinövi a korszakot
2012. dec. 22. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!