Kislányomat elzárom igy?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon rossz természetem van, problémám van a férjemmel, el akarok válni, stb. Anyósék utálnak, ezért nem jönnek hozzánk, sem a kislányhoz, sem unokatesók, senki. Barátaim nincsenek, mert nagyon problémás vagyok, nem jár senki hozzánk, s minket sem hivnak, mert nem vagyok szimpi senkinek. De a kislányom erről nem tehet! Őt miért nem hivják? Próbálok mindenkivel kedves lenni, de ha nem vagyok szimpi, akkor énmiattam a gyerekemmel sem foglalkoznak!! Segitség!2012. okt. 19. 01:14
11/16 anonim válasza:
en sem szoktam szimpatikus lenni elsore a legtobb embernek,de ha beszelgetek veluk utanna mindig bevalljak hogy olyan snobnak neztek de nem vagyok az es tok jo hogy erre rajottek.Probalj meg baratsagos lenni es keresd a tarsasagot mert az egyedullet nem csak a gyereknek hanem neked sem jo.Olyan nincs hogy valakit csak ugy nem szimpizek es ha megis jo fej akkor sem.Hogy kell elkepzelni hogy senkinek nem vagy szimpatikus?hogy adjak ezt tudtodra?mit gondolsz mit csinalsz rosszul?
12/16 A kérdező kommentje:
Hát esetleg arra gondolok, hogy velem nem barátkoznak. Nincs hozzánk az az átjárogatás, összejárás velem. Beszélgetünk az utcán, meg öt percet, ha összefutunk, de senki nem hiv el sehová, hogy gyere vagy gyertek el ide meg ide. Utálom azt nézni, hogy mindenki megy mindenkivel, meg a gyerekek, mi meg mindig csak ketten megyünk a kicsivel. Volt már, hogy mi is együtt mentünk valakikkel, de azt ált. én szerveztem. Ha nem szervezem, akkor minket nem hivnak. Ha hivok én, akkor talán, de ha nem, akkor mi sosem jutunk senkinek az eszébe. Ebből gondolom. Inkább elkerülnek minket... Csak én vagyok, meg a kislány, a négy fal között. Rokonok sehol, apa sem, testvére, unokatestvére sincs és nem is lesz, ezért lenne jó, hogyha lennének barátok. De talán annyira nem kellek senkinek és emiatt a gyerek is kimarad a társasági életből.
2012. okt. 21. 20:48
13/16 anonim válasza:
Akkor ismét megkérdezem, hogy milyen vagy, ha ennyire utál mindenki??
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem azt látják rajtam, hogy nagyon akarom, hogy barátkozzanak velem. De nem tudom hogyan kellene, hogy ne lássák rajtam. Talán ezt tudom esetleg mondani, hogy látják rajtam, hogy gyenge vagyok.
2012. okt. 21. 20:55
15/16 anonim válasza:
Szerintem nincs veled semmi baj se, csak a férjed környezete nagyon rossz. A férjednek segítenie kéne, hogy az ő barátaival jóba legyél, vagy legalább is, ha neked nem szimpik, hogy ők ne utáljanak. Ez nem a Te hibád!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Valahogy én is igy érzem, pedig nem ezzel igazoltatni magam, keresem magamban a hibát. Emiatt pedig a kislányomhoz nem jönnek az apai rokonok. : ( Férjem nem segit, hallani sem akar erről a dologról, sőt még tesz is rá egy lapáttal, hogy a "Hülyeségeid miatt nem jönnek"...
2012. okt. 23. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!