Gyerekhám! Mi a véleményetek a gyerekhám használatáról?
Tescoban lehet kapni olyat, ami úgy néz, ki mint egy hátizsák.
Rárakod a gyerekre és akkor van egy kis akasztó, amit tudsz fogni.
Nekünk van itthon hámunk. Turiba vettem pár hónapja 400 Forintért vadi újan. Sosem használtuk eddig, mert nincs szükségünk rá, ahogy a lányomon látom.
Nála a fegyelem egész jól megvan (még) ..
Viszont, ha küzdene valamilyen problémával (mint a gyermeked), akkor lehet, hogy használnám.
Ha tetszik valakinek, ha nem.
Ennyi erővel egy beteg gyereket se tolj babakocsiba 5 évesen, mert ciki?!
Ja bocs, lehet járni sem tud rendesen valami betegség miatt.
Az emberek mindig ítélkeznek. Közben azt se tudják, hogy valójában mit miért csinál a gyerek/szülő.
szia!
Nagyon jó ötlet, főleg a ti esetetekben. Mi külföldre utaztunk nagyvárosba pár napra, és vettem egyet. 2 éves a fiam, igaz, hogy fogja a kezem, ha sétálunk, de néha gondol egyet és kitépi a kezét. Nem kockáztattam, biztonságosnak tartom.
Ja, és ha szükségesnek érzed, sz@rd le a negatív véleményeket.
Én a 90-es évek végén Angliában voltam au pair, mi ott használtuk a kisfiúnál, akire vigyáztam. Annyira praktikus dolognak tartottam (a gyermek szabadon mozoghat, mégis tudod kontrollálni, nem szalad ki autó elé, stb), hogy elhatároztam, ha majd nekem is lesz gyermekem, én is veszek ilyet.
De hát Magyarország nem Anglia, ebben sem.... Ott az emberek többért sem szólják meg a másikat. Itt már csak a gyerekhám gondolatára is kiakadtak sokan az ismerőseim közül (pórázhoz hasonlították), így aztán nem vettem végül. De változatlanul nagyon praktikus, jó dolognak tartom mind az anyuka, mind a gyermek szempontjából.
Szerintem vegyél egyet, ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel.
Ha nagyvárosban laknánk, és gyakran járnánk gyalog forgalmas utakon, tömegben, biztosan én is használnék ilyet, pedig az én fiam egészséges. Ő is néha elrángatja a kezét, alig tudom megfogni. Szerintem azok ítélik el a hámot használó szülőket, akiknek még nem volt dolguk eleven kétévessel.
Amég nem volt gyerekem hülyeségnek tartottam, aztán amióta van kettő már máshogyan nézem a dolgokat. Mondjuk én szerencsés vagyok, mert nem kell, de most már tudom, hogy van az a helyzet amikor igenis jó, ha van. Ne törődj másokkal inkább 1-2 szemráncolás, minthogy veszélyes helyzetbe keveredjen a lányod.
Aki meg azon kiakad, hogy te ilyet használsz az pukkadjon meg.
Ezt a kérdést most találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Azért érdekes, hogy vannak itt is olyan emberek, akik szerint kutya lesz a gyerekből, ha ezt az anyuka ráadja.
Szerintem nyugodtan használd, ha szükségét érzed, de azért azt hozzátenném, hogy egy 5 éves autinak meg lehet tanítani ezeket - macerás, de meg lehet.
(6 éves auti lányom van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!