Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a málnalevél...

Mi a véleményetek a málnalevél tea használatáról?

Figyelt kérdés
Hallottam a jótékony hatásáról, de gondoltam megkérdezem mi a véleményetek róla.
2011. jún. 7. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Passz. Én ittam a 38. héttől, hogy volt-e értelme, sosem tudjuk me.

Kb 1 óra alatt táultam ki 3 cm-ről a teljes 10 cm-re, hogy attól volt-e????

Inkább idd, abból baj nem lehet. 200 Ft a gyógyszertárban.

Sok sikert, jó szülést kívánok!

2011. jún. 7. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat rossz a g betűm...
2011. jún. 7. 20:56
 3/6 sumergo ***** válasza:

Mire szeretnéd használni? Szülés előtt, vagy terhesség elején? Mert én utóbbinál már használtam. Nem tudom mennyit segített, de nem volt semmi problémám. Amúgy nagyon egészséges, akkor is, ha esetleg amire te szeretnéd használni, ott kétes a hatásossága (szülés előtt nem mindenkinek használ, hogy könnyebb legyen), a vért akkor is hatékonyan tisztítja, ezért én is fogom majd inni még!

18+1 hkm

2011. jún. 7. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálok erősen hinni abban, hogy segít. Mellette még homeós bogyókat is fogok szedni, biztosra megyek :)

33 hkm

2011. jún. 7. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
én is ittam a szülés előtt pár héttel, és könnyű, gyors szülésem volt
2011. jún. 7. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. szülés előtt szeretném használni, most a 36. hétben járunk.
2011. jún. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!