Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem alszik külön mit tegyek?

Nem alszik külön mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiúnk már 12 éves de még mindig egy szobába alszik velünk. Se hogysem tudjuk rávenni hogy aludjon külön. Van saját szobája van bent minden ami egy gyereknek kellhet.
2012. okt. 3. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

hűha 12 éves?? nem 2 éves?

az azért elég durva még nekem is akinek a két éves lánya velem alszik na de nem 12

2012. okt. 3. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 9. éves koromig nagymamámmal aludtam (nem tudtam feldolgozni anyukám halálát, ami 3 éves koromban történt). Aztán elmentem egy hetes balatoni táborba, és utána már tudtam egyedül aludni. :)
2012. okt. 3. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 10 éves. Szinte minden éjjel átjön hozzánk. Ha visszakísérem, egy idő után megint megjelenik. Azt mondja fél. Vele alszik egy szobában a 8 éves húga. Kineziológushoz jár, ebben bízom, hátha segít.
2012. okt. 5. 10:46
 4/7 anonim válasza:
Az én fiam 9 éves és szintén nem hajlandó a szobájában aludni. Eddig az volt a baj,hogy ronda zöld volt a fal. Átfestettük az ő kívánságára sárga lett,de ezután sem hajlandó átmenni. Ráadásul velem alszik. A pszichológus szerint ez nem normális,ismerősök szerint,majd átmegy magától,hagyjam. én úgy döntöttem,nem érdekel ki mit mond,addig alszik velem,ameddig akar,ha neki ez megnyugtató. Engem nem zavar.
2012. okt. 20. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Rakjatok be neki éjjeli fényt, a szobaajtókat meg kezdetben hagyjátok nyitva, hogy egy légtérben legyetek, hátha ettől biztonságban érzi magát.
2012. okt. 23. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az nyujt neki biztonsagot, hogy egy szobaban alszik veletek. De ha csak a helyiseghez ragaszkodik, akkor csereljetek szobat. Persze az agyat, amin eddig is aludt hagyjatok meg neki.
2012. okt. 23. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok. Ez a szobacsere jó ötlet. Megpróbáljuk, kíváncsi vagyok...

éjjeli fényt már próbáltuk, semmi haszna...

2012. okt. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!