Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külön szobába alszik a babád?

Külön szobába alszik a babád?

Figyelt kérdés
Nem félted? Kort (babának)
2012. jún. 27. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
nem alszik külön (egyrészt helyhiány) de akkor sem aludna külön szobában, ha több helyünk lenne. maradjon csak a mi szobánkban, míg szobatiszta nem lesz, arról nem is beszélve, hogy nekem és a babának is sokkal kényelmesebb így. jobban szeretem ha mellettem van, én is nyugodtabban alszom el így. (annyira hajtom magam egész nap, hogy nem biztos hogy a másik szobából hallom ha sírni kezd, nem biztos, hogy felébredek.) és félteném is, mert ha esetleg elaludnék, a kicsi feláll felcsimpaszkodik az ágyra, és fejjel kibukik. (egyszer már majdnem megtörtént, épphogy elkaptam.) mielőtt bárki mondaná, hogy nem szabványos kiságy, rakjam lejjebb, elmondom, hogy szinte a padlóval egy szinten van az ágy, kb 5 centire, lentebb nem lehet tenni, és teljesen normális kiságy. így inkább vettünk ki a rácsból 2 db-ot, hogy ki tudjon jönni, és ha már kijön, jöjjön csak oda anyához, nem kell hogy szétszedje a szobát, ahol ő alszik. (legyen az testvérrel közös, vagy csak az övé.) a babám 18 hónapos
2012. jún. 28. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg együtt, de most ugy erzem jo lenne mar külön. Nemsokara lesz külön szobaja es eleinte tuti nagyon fog hianyozni. 9 honapos lesz.
2012. jún. 28. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Születése óta külön szobában alszik. Van légzésfigyelős bébiőr. Nekünk így jobb és a gyerkőcnek is, ugyanis 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Már 2,5 éves.
2012. jún. 28. 01:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, első naptól kezdve, mind a kettő és egymástól is külön. Nem féltem, meghallok minden neszt.
2012. jún. 28. 07:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Születése óta külön szobában alszik, sosem aggódtam. Volt légzésfigyelő, meg bébi őr is. Utóbbit még most is használom, így ha fürdök, akkor is biztosan meghallom. Most 16 hónapos a lányom.
2012. jún. 28. 07:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, mitől félteném? (Ha sír és igényli, akkor persze nem kérdés és magunk közé vesszük) 15 hónapos
2012. jún. 28. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapos koráig volt a szobánkban bölcsőben, napközben akkor is a szobájában aludt. Akkor átraktuk és onnantól sokkal jobban alszik, mint a szobánkban. Átalussza az éjszakát, nem zavarjuk a mocorgásunkkal. Nem féltem, mert mi baja lehetne a kiságyban.
2012. jún. 28. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Galériánk van, eddig alattunk aludt. Most már minden apró neszre felébred ő, így nem tudok elmenni este wc-re, inni egy pohár vizet és szeretkezni sem tudtunk.

Így átment a másik szobába. Van légzésfigyelő és bébiőr, nem féltem.

2012. jún. 28. 09:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
1 hetes kora óta külön alszik. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Kicsi a lakás, minden neszt meghallok és ugrok, ha lenne valami. Most 3 hós.
2012. jún. 28. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem 1 hetes, 1 hónapos kora óta. (utolsó)
2012. jún. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!