Hogyan kezeljem 3 és fél éves fiam visszafeleselését?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 19:13
11/15 saveme válasza:
kedves kérdező, nem azért írtál, mert a humánus eszközeid valahogy mégsem működnek?
12/15 anonim válasza:
érdekes egy keresztény ember, aki a humánus eszközök ellen agitál
13/15 anonim válasza:
Legjobb,ha a fejedet a falba vered !
14/15 anonim válasza:
Csendben türelmesen, mert ha erőszakkal, kiabálva utasítod vissza, akkor megszokja és mindíg így marad, de ha türelmes vagy kinövi, ha most még nem is ezt érzed.
15/15 A kérdező kommentje:
Saveme, én még nem kommenteltem, most fogok! Köszönöm mindenkinek! A bibliai fordítást az arra reagálónak külön, mert jót nevettem rajta! :) Mindent megpróbálok, szerintem sem megoldás szemet hunyni fölötte, sem agyon verni érte, mert akkor, ha megütöm, utána ez lesz a mérce és addig fogja csinálni, amíg újból meg nem csapkodom...Ez nem megoldás. Nagyon köszönöm, mindenkinek! Már inkább példákat várok, mint a "könyvolvasós".
2012. okt. 12. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!