Más is látott már hasonlóakat? (alul kifejtem)
A játékboltban ahol dolgozom sok anyuka megfordul főként kisgyerekkel és sok hisztit látok. Bizony sok esetben elcsattan egy kézre vagy fenékrecsapás is de olykor pofon is. Olvastam itt hogy megalázó-e a pofon meg hogy természetes dolog-e hogy kikap egy gyerek. Amiket én láttam az mind nagyon piros lett márint a kézrecsapás és pofon utáni nyomok.
Ezekre reagálnék ezzel: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
3 gyerekem van, az arcára vagy kezére sose ütöttem egyiknek se, a pelenkás fenekükre volt hogy kaptak miheztartás végett mert nálunk 2-2.5 éves korban HATVÁNYOZÓDIK hisztis megőrülés (gondolom másnál is) így fogalmam sincs mekkora ütés meddig látszik meg.
Viszont olyan volt hogy a szomszéd kisfiú lekevert egy jólirányzottat a fiamnak az mondjuk úgy 10 percig látszott, de nem érzékeny bőrű a fiam egyáltalán.
Egyébként egyetértek ezzel hogy nem kell gyerekkel játékboltba menni, legalábbis én nem szoktam, csak ha nagyon jó passzban vannak/van.
Ő is tudja hogy csak egyet választhat egyébként meg nem is tehetem meg hogy MINDIG 2-3 hetente kapjanak valamit akár csak 1 dolgot is. Ez a közértben működik hogy egy dolgot választhatnak, de a játékbolt valahogy egy szupernormális inger ott mindent szeretnének és mindent akarnak egyszerre és dönteni sem tudnak.
Legalábbis az enyémeim. Lehet hogy másnál beválik.
És ez a hisztizés közben a boltban fél órába tellő leguggolós megbeszélős megoldás se működik nekem egyiknél se nálunk csak a gyors eltávolítás válik be:)
Egyébként hozzátéve a kérdéshez ez elég durva amit írsz én jópár gyerekes közösségben előfordultam már meg úgy általában ki vagyok hegyezve az olyan helyekre ahol sok gyerek és szülő van ugyebár de talán egyszer ha láttam ilyet hogy POFOZKODNA a szülő.
Egy játékboltban meg főleg visszatetsző hiszen oda a GYEREK MIATT MEGY az ember mert neki akar örömet szerezni nem?? Hogy fér ezzel össze hogy előtte-közben jól megcsapkodom???
Hetek óta figyelem a gyakorikérdéseket, és időről időre, csaknem minden nap feltűnik egy ilyen jellegű kérdés, aminek az a lényege, hogy ha megütik a gyereket, mennyire pirosodik be, mennyire megalázó....stb.
Érthetetlen számomra, hogy ezt az aberrált kérdezőt, akit ennyire izgat ez a téma, miért nem vágták még ki erről az oldalról?
nyugodtan lepontozhattok, akkor is nyilvánvaló, hogy egy perverz, aberrált egyén tesz fel pofozással, piros ütésnyomokkal, megalázottsággal kapcsolatos kérdéseket napról napra, hétről hétre.
Ti meg válaszolgattok rá naivan és hűségesen, míg ő a gépe előtt ezen élvezkedik.
én is láttam "hasonlot" pl miskolcon az egyik részeg arc az utcán ütötte-verte a gyerekét mert az gigutitott az utra valamenyi apropénzt
szerintem totál nem kéne ütni a kölyköket de sajnos a sok retardált azt csinál a sajátjával amit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!