Óvoda váltás hogyan?

Figyelt kérdés
Négy és fél éves fiam most kezdi elsőnek az ovit. A baj az, hogy egy munkalehetőség miatt költöznünk kell a nagyvárosunk másik végébe. Viszont ez csak az első ovihét vége felé derül ki leghamarabb. Most akkor kezdjem el ide beszoktatni és ha költözünk simán átszokik még 2-3 hét után a másik oviba? Vagy összezavarja? Már várja, nem akarnám még egy hétig itthon tartani. Főleg ha meg nem költözünk ne maradjon ki az első hétről. Mi tévő legyek?
2012. aug. 24. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hordd oviba, aztán, ha kell, akkor váltotok.
2012. aug. 24. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném előbb a másik ovit, hogy ha úgy alakul fel tudják-e oda venni. Mi is ilyen helyzetben voltunk tavaly. 1 hónapot járt a lányom oviba, aztán költöztünk, oda meg nem vették fel helyhiány miatt. Januárban nagy nehezen felvették de csak félnapra. Év végéig sem tudott beszokni rendesen. Ha felvették volna rögtön a másikba is, szerintem nem lett volna gond. Ezek a kicsi gyerekek könnyen alkalmazkodnak.
2012. aug. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!