A Tsmt tornától lehet alvásproblémánk?
Figyelt kérdés
2 hónapja tornázunk, és az eddig jól alvó fiam, teljes fordulatot vett. Nehezen alszik el, van hogy 1 órát is ott kell hogy feküdjek mellette, és hajnalban is megébred, és van hogy 2 óra is kell mire visszaalszik. Csak forog, nem találja a helyét.2012. aug. 23. 15:54
1/5 anonim válasza:
Mivel az idegrendszert stimulálja, elképzelhető.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam is 2 hónap után kifordult egy kicsit magából a torna hatására. A terapeuta azt mondta, hogy enyhébb gyakorlatokat fog majd adni. Nálatok mi a probléma? Lehet nektek is sok az idegrendszerre ható inger, mert amúgy pozitív változást kellene tapasztalni, nem negatívat.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Mi is tsmt tornázunk,és nekünk is fordulat volt,mert az addig nagyon rosszul alvo,állandoan siro 2 évesünket mintha kicserélték volna alvás szempontjábol:)Ugyhogy lehet,bár eddig csak jot hallottam a tornárol.
4/5 anonim válasza:
Idegrendszerre ható torna miatt lehetséges az ilyen irányú változás, normál fejlődésű babáknál is gyakori, hogy új mozgásforma tanulásakor nyugtalanabbak, az új "tudomány" próbálgatnák álmukban is. Beszélj erről a terapeutával, egyrészt meg tud nyugtatni, másrészt ha kell, változtatni fog a gyakorlatokon.
5/5 A kérdező kommentje:
Kisfiam 3 éves, beszéd területén illetve szobatisztaság még nem alakult ki, erre tornázunk. Megállapították hogy idegrendszeri éretlensége van. Beszéltem a gyógypedagógussal, és ő azt mondta a tornától nem lehet. Köszi a válaszokat
2012. aug. 24. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!