Most ki a hibás én vagy az Anyu? Komoly kérdés .
Anyu, amikor kimossa a ruhákat utána a szekrényembe mindig kifordítva teszi be a ruhákat.
pl : pulcsi, nadrág,pizsama stb...
amikor meg felakarom venni mondjuk a pizsamámat akkor
mindig nekem kell kifordítanom...
ez rohadtul idegesít engem, főleg akkor amikor sietek.
Benyúlok a szekrénybe amikor meg felakarom venni mi van ?
hát persze hogy kivan fordítva. ilyenkor a falra mászok.
Most komolyan kinek van igaza ?
Akkor kérd meg, hogy csak vigye be neked, de ne pakolja be a szekrénybe. Aztán szépen beteszed úgy a szekrénybe, ahogy te szeretnéd.
Elárulok egy nagy titkot: nem fog egy kis munkától letörni a kezed.
Engem zavar, sokszor a férjem leveszi a zoknit, és kifordítja dobja a szennyesbe, utálom vissza fordítani őket.
Bár lehet egyszer kipróbálom hogy kifordítja pároztatom össze a zoknikat, és úgy rakom el!
Engem is bosszantana mint téged!
Ezek közös feladatok. Nem csak a nőé és nem csak a kamasz fiúé.
Ha az én fiam 10 év múlva ilyen pofátlanul számonkérő és követelőző lesz, mint te, akkor nagyon csúnya szankciókat fogok bevezetni.
"mindenki úgy beszél a gyakorin hogy a kamasz fiúknak kéne mosni meg takarítani "
Ebben az esetben anyuka kimosta a gyerek cuccait, tehát a kötelességét már teljesítette.
Ha a csemetének extra szolgáltatásokra van igénye, akkor csinálja meg magának. Az anyja nem a cselédje.
Szerintem is inkább anyukától kellene megkérdezni, hogy miért így szokta és csinálná-e másképp.
Nem hiszem, hogy a ruhafordítástól bárki cseléd lenne.
Igazából egyik fél problémáját sem értem. Nem értem miért baj a fiúnak, hogy neki kell visszafordítani, ill. az anyukával is ez a helyzetem. De tényleg ez legyen a legnagyobb baja mindenkinek: "Hogy tegyük a ruhát a szekrénybe?!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!