Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Most ki a hibás én vagy az...

Most ki a hibás én vagy az Anyu? Komoly kérdés .

Figyelt kérdés

Anyu, amikor kimossa a ruhákat utána a szekrényembe mindig kifordítva teszi be a ruhákat.

pl : pulcsi, nadrág,pizsama stb...

amikor meg felakarom venni mondjuk a pizsamámat akkor

mindig nekem kell kifordítanom...

ez rohadtul idegesít engem, főleg akkor amikor sietek.

Benyúlok a szekrénybe amikor meg felakarom venni mi van ?

hát persze hogy kivan fordítva. ilyenkor a falra mászok.

Most komolyan kinek van igaza ?

2012. aug. 13. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérd meg, hogy csak vigye be neked, de ne pakolja be a szekrénybe. Aztán szépen beteszed úgy a szekrénybe, ahogy te szeretnéd.

Elárulok egy nagy titkot: nem fog egy kis munkától letörni a kezed.

2012. aug. 13. 23:08
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Engem zavar, sokszor a férjem leveszi a zoknit, és kifordítja dobja a szennyesbe, utálom vissza fordítani őket.

Bár lehet egyszer kipróbálom hogy kifordítja pároztatom össze a zoknikat, és úgy rakom el!

Engem is bosszantana mint téged!

2012. aug. 13. 23:32
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
mindenki úgy beszél a gyakorin hogy a kamasz fiúknak kéne mosni meg takarítani (itt most nem a saját szobájára gondolok) igazból meg szinte mindig a nő végzi el ezeket.
2012. aug. 14. 00:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közös feladatok. Nem csak a nőé és nem csak a kamasz fiúé.

Ha az én fiam 10 év múlva ilyen pofátlanul számonkérő és követelőző lesz, mint te, akkor nagyon csúnya szankciókat fogok bevezetni.

2012. aug. 14. 08:06
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Először is köszönd meg szépen anyukádnak, hogy kimossa, és kivasalja a ruhádat, hidd el, nem ez a világon a legjobb móka, de egyszer te is kipróbálhatod, nem halsz bele, akkor sem ha fiú vagy. Aztán pedig mond meg, hogy tegye be a szobádba, és majd te elrakod, ettől sem lesz semmi bajod.
2012. aug. 14. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerű: Akkor rinyálj, ha TE csinálod. Amíg készen kapod, addig örülj és fogd be a szád! Ha nem tetszik, neki lehet állni, királyfi!
2012. aug. 14. 13:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyud helyében ki se mosnám a cucaid a szenyestartóig nem vinném el a helyében.
2012. aug. 14. 23:00
 18/26 anonim ***** válasza:
39%
Kerd meg anyukadat, hogy vasalas utan forditsa vissza. En sem kiforditva teszem el, nekem nem faradtsag visszaforditani, lehet, hogy neki sem lenne az. Ha meg igen, akkor tovabbra is forditgatsd te, es fogadd el anyukad szokasat.
2012. aug. 17. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki úgy beszél a gyakorin hogy a kamasz fiúknak kéne mosni meg takarítani "

Ebben az esetben anyuka kimosta a gyerek cuccait, tehát a kötelességét már teljesítette.

Ha a csemetének extra szolgáltatásokra van igénye, akkor csinálja meg magának. Az anyja nem a cselédje.

2012. aug. 18. 10:58
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is inkább anyukától kellene megkérdezni, hogy miért így szokta és csinálná-e másképp.

Nem hiszem, hogy a ruhafordítástól bárki cseléd lenne.

Igazából egyik fél problémáját sem értem. Nem értem miért baj a fiúnak, hogy neki kell visszafordítani, ill. az anyukával is ez a helyzetem. De tényleg ez legyen a legnagyobb baja mindenkinek: "Hogy tegyük a ruhát a szekrénybe?!" :)

2012. aug. 19. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!