Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Most ki a hibás én vagy az...

Most ki a hibás én vagy az Anyu? Komoly kérdés .

Figyelt kérdés

Anyu, amikor kimossa a ruhákat utána a szekrényembe mindig kifordítva teszi be a ruhákat.

pl : pulcsi, nadrág,pizsama stb...

amikor meg felakarom venni mondjuk a pizsamámat akkor

mindig nekem kell kifordítanom...

ez rohadtul idegesít engem, főleg akkor amikor sietek.

Benyúlok a szekrénybe amikor meg felakarom venni mi van ?

hát persze hogy kivan fordítva. ilyenkor a falra mászok.

Most komolyan kinek van igaza ?

2012. aug. 13. 21:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
akkor rakodj be te a szekrénybe,gondolom már nem vagy 3 éves
2012. aug. 13. 21:47
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Arra még nem gondoltál,hogy azért van kifordítva mert úgy mossa vagy vasalja?Mert én így szoktam,azért mert ha mintás az eleje ezzel védi valamennyire....
2012. aug. 13. 21:49
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezentúl tedd te a szekrénybe így segítesz is és a problémád is megoldódik.Amúgy hova kell annyira sietni hogy kb.3 másodperc számít amíg kifordítod a ruhát?????????
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?Kérd meg anyukádat hogy ne tegye be a szekrénybe a ruháidat elrakod magad,ki is fordítod előtte.Nekem nálad sokkal kisebb lányom van,még kimosom a ruháit de nem rakom el,ő teszi el magának.A nagylányom ki is vasalja a sajátját már.
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább köszönd meg neki, hogy kimossa meg kivasalja helyetted. Ha meg nem tetszik, hogy ki van fordítva, akkor csináld meg magadnak.
2012. aug. 13. 21:51
 6/26 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, nem nekem kell kimosni meg kivasalni.
2012. aug. 13. 21:52
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy fiú vagy, még moshatsz és vasalhatsz is. Semmi nem tiltja. Egyébként anyukádnak a saját rendszere szerint dolgozik, neki így jó. Ha neked nem, akkor nyugodtan rendben tarthatod a saját dolgaidat.
2012. aug. 13. 22:37
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg melyik témakörbe írtad a kérdésedet! Problémás gyerek, vagyis még te is elismered, még ha tudat alatt is, hogy veled van ebben az esetben gond :D
2012. aug. 13. 22:38
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Mosás, vasalás után szólj Anyukádnak, hogy ne rakja el, majd Te elpakolod.

Egyébként meg, mert fiú vagy, akár a mosógépet bekapcsolhatnád Te is, nem csak a nők érhetnek hozzá:-).

De remélem ez lesz a legnagyobb gondod az egész életedben.

2012. aug. 13. 22:56
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ö az anyukád, nem a csicskád. Rakd el magadnak akkor! Örülj, hogy kimossa, vasalja!
2012. aug. 13. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!