Tudnátok ajánlani nekem módszereket, tornát ujdoságokat, bármit amivel egy erősen hipotón gyermek izmait lehetne erősíteni? Köszönöm válaszaitok.
Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves genetikailag sérült és erősen hipotón.sok helyen visszautasítanak minket,azzal indokolva hogy a genetikai betegsége miatt nem tudják mennyire fejleszthető.2012. júl. 31. 10:22
1/5 anonim válasza:
Ohh szegényke. Azt leírod, hol próbálkoztatok eddig? Kislányommal mi dévényezni jártunk.Gondolom, ott már kérdezted. Tesóm kisfia picit súlyosabb eset mint az én lányom (13 hónapos és még nem állt fel, nemrég kezdett mászni stb., nem tud falatokat a szájához emelni) és ők járnak dévényre valamint tsmt-re is.
2/5 anonim válasza:
Ha nem jutsz 5-ről 6-ra az orvosokkal, szakemberekkel, fordulj a betegjogi ombudsmanhoz! Olyat nem tehetnek, hogy ilyen indokkal elküldenek.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Katona módszer + ezzel párhuzamosan Dévény!
5/5 anonim válasza:
Szia! Mi már "beszéltünk" privátban. Most olvastam pár olyan dolgot,ami esetleg hasznos lehet:
HRG terápia,
csontkovács-természetgyógyász,
Thera Suit intenzív terápia,
talpmasszázs,
Pfaffenrot manuális terápia,
gyógylovaglás,
gyógypedagógus.
Ezt egy olyan anyukától olvastam, akinek a kisfia 35.hétre súlyos oxigénhiánnyal halva született. Remélem van közte olyan, ami segíthet!
Jobbulást kívánok a kislányodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!