Kétségbe vagyok esve nagyon nem tudom mit csináljak?
Eseteleg vannak autisztikus tünetei ami NEM UGYANAZ. Autizmust meg nem diagnosztizálnak 3-4 év előtt.
A védőnőd, meg tényleg nem kompetens abban amit mondott. Pszichológus vagy gyógypedagógus véleményét kellene kikérjed, egyébként meg még pár évig ők sem tudnak mondani semmit.
A legfontosabb, tart a gyerek szemkontaktust? Ha igen, akkor NEM autista egészen biztosan. Ha szeret játszani, ha gügyörészik és figyel Rátok, szintén nem az.
Verem a fejem a falba
Üdv, egy frissenvégzett pszichológus.
nekem ez borzasztó fura hogy egy védőnő ránéz egy 8 hós babára, és kijelenti hogy autista, véleményem szerint ez nagyon súlyos szakmai hiba, még akkor is ha lát vmi erre utaló jelet
de az nem erre utaló jel, hogy 8 hónaposan nem mászik, az én makkegészségesem 11 hónapos volt mire elkezdett mászni, addig csak kúszott (1 évesen pedig már ment)
Ez most tényleg komoly? Mert ha igen, én tutira szólnék valakinek, hogy ezt a védőnőt sürgősen tanácsolják el.
Az én fiam 8 hónaposan kezdett kúszni, és 10 hónaposan mászott. Most 3 éves lesz, és nem autista.
Barátnőm kisfiának most 2.5 évesen vannak autisztikus tünetei, vizsgálgatják, de senki nem meri még kimondani, hogy egyértelműen az.
Szóval a védőnőd egy hülye.
Köszönöm szépen lányok a sok jó szép szavakat. Köszönöm azt hogy nem romboljátok le bennem hanem segítetek. Még egyszer köszönöm.
Meg azt mondta hogy adjak neki virslit meg párizsit meg oltsam be mindenfélével.
Hát én biztos nem adnék még neki párizsit meg virslit mert én úgy gondolom hogy tele van mindenfélével amit ha el olvasnék rajta akkor nem enném meg.
Tele van adalékkal és mindenféle szart bele tesznek. Füszerek, adalék anyagok, tartósítószer. Hát még tejet se nagyon adok de néha néha azért egy pivit szoktam adni kis kanállal. Vagy egy nagyon pici fagyit. Ő még igazán az elején van a bébi ételeknek még nem igazán eszik komolyakat. Meg hogy kérheti azt tőlem a védönő hogy eröltessem belé azt amit nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!