Kétségbe vagyok esve nagyon nem tudom mit csináljak?
A védőnőd egy kretén.
10 perc alatt szerintem senki sem döntheti el egy 8 hónapos csecsemőről, hogy autista-e.
Ha benne megfogalmazódik a gyanú, akkor szépen beszél a gyerekorvossal, akivel közösen eldöntik, milyen további, diagnosztizáló vizsgálatokra van szükségetek.
Még ilyet, te szegény, gondolom halálra rémültél!
úristen,ez a védőnő nem normális.én tuti mennék a főnökéhez.
egy nyolc hónapos gyerekről senki nem fogja megmondani,hogy autista,azt csak rengeteg vizsgálat után,akár több év,mire kimondják,és 3 éves kor felett ha jól tudom.
az én fiam 11 hónapos elmúlt,amikor elkezdett mászni,addig csak kúszott,de a lábát nem használta.lassan három éves,de nem autista az tuti.
szóval a védőnőd nem normális,az ilyeneket ki kéne rúgni a fenébe.
biztos autistát mondott?nem azt,hogy autisztikus tünetei vannak?
A védőnő tényleg egy idióta, ne hagyd magad megijeszteni! Nézz utána a neten, mennyi vizsgálat és megfigyelés szükséges ahhoz, hogy megállapítsák az autizmust, és sokszor még ezek után sem egyértelmű, és azt mondja a SZAKEMBER, hogy inkább autisztikus tüneteket mutat.
A védőnő ebből a szempontból NEM szakember, csak egy tudálékos majom. Ha nagyon beparáztál, akkor menj szakemberhez, hogy megnyugtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!