Másnak is szokott ilyen hisztit levágni a gyereke? Ti hogyan kezelitek?
16 hónaposan tanult meg járni, addig semmi gond nem volt vele. Most hó végén lesz 18 hónapos.
Mostanában olyanokat csinál, hogy ha nem arra megyünk amerre ő szeretné, akkor elkezd torka szakadtából üvőlteni, s se szép szó se az, ha határozottabban rászólunk, nem használ neki. Van h nagyon picikét apa ráütött a kezére, de olyan volt, mintha simogatná, de akkor lepittyeszti a száját, s még jobban, s mellette keservesen sír.
Mit lehet ilyenkor tenni? Ja, s olyan szinten megfeszíti magát, hogy ha felvesszük ölbe, félek, hogy elejtem, mert közben rúgkapál, stb. Van hogy üt is minket. Ha letesszük, s nem engedjük arra, amerre ő akar menni, akkor megfeszíti magát, s félünk, hogy beveri a fejét a betonba. Mellette csapkod, üvölt, s nagyon sír, patakokban csorognak a könnyei
Ma pl ismerkedésen voltunk a bölcsibe, s annyira nem akart hazajönni, hogy mikor kijöttünk, vissza akart menni, s amiért nem mentem vissza vele, majdnem hanyatt vágta magát, s közben keservesen sírt. Úgy kellett elkapnom, be ne verje a feét. Babakocsiba nem tudtam betenni, mert megfeszíti magát, s mire az egyik ővet felteszem a karjára, addigra lecsúszik úgy h közben feszíti magát.
Ölbe felvettem, megfeszítette magát, nyomja el magát tőlem, csapkod, ordít, mint akit ölnek. Oda jött hozzám egy idős néni, s próbált segíteni, de még így is nehezen tudtam elindulni vele, úgy kellett felhívnom a férjem, hogy jöjjön elénk. Lassan már félek vele elindulni otthonról. Viszont néha meg olyan jó gyerek. Pl. egyszer fordult igaz elő, de pár napja meg mellettem úgy elsétált, s ha rászóltam arra nem megyünk, nem is ment. jött szépen mellettem
Ti az ilyen hiszti kitöréseket hogyan kezelitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!